Αποκλεισμός

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την stelios.kavala, 15/1/24.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. stelios.kavala

stelios.kavala Επιβλέπων του φόρουμ

Καλημέρα σας και καλή σας εβδομάδα σας παρακαλώ μήπως μπορείτε να μου πείτε γιατί ε'ιχα ποινή αποκλεισμού εχθές από το φόρουμ γιατί δεν θυμάμαι να έκανα καμιά παρατυπία ?

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

3. stelios.kavala

stelios.kavala Επιβλέπων του φόρουμ

Καταρχήν σόρρυ για την καθυστερημένη απάντηση σας αλλά οκ για τον αποκλεισμό αλλά νομίζω εγώ δεν φταίω έτσι είπε ότι θα γράφετε για τον διαγωνισμό έτσι τα έγραψα και εγώ. Μου λέτε δε ότι με ενημερώσατε 2 φορές αλλά εγώ δεν τα είδα ίσως κατά λάθος τα πέρασα χωρίς να διαβάσω ότι θα με κάνατε αποκλεισμό Τέλος πάντων ευχαριστώ για την απάντηση σας καλό σας μεσημέρι και καλή σας συνέχεια.

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Αν ο συμπαίκτης σου σου ζητήσε να βρίσει για να πάρεις δώρο ένα τσάτνι θα το έκανες δηλαδή;
    Η ευθύνη είναι και στους δύο και γιαυτό τιμωρηθήκατε όλοι.

Σας έχει γίνει σύσταση ήδη 3 φορές σε διαγωνισμούς.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.