Αποκλεισμός!

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την -lousi-leon2001, 19/6/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Δεν ήξερα πως τιμωρείτε! Με αποκλείσατε γιατί....;;;; Δεν μου είναι κατανοητό.... Και σίγουρα δεν έγινε εσκεμμέμα!!! Προφανώς δεν έγραψα τη σκέψη μου στο σωστό σημείο! Ε! Δεν είναι σαφές λοιπόν, που μπορούμε - μπορώ - να συμμετέχω! Από ότι είδα όμως, για τον αποκλεισμό μου, λέω, καλύτερα να απέχω! Ευχαριστώ πολύ.

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Μπορείς να επικοινωνήσεις με την υποστήριξη για να μάθεις τον λόγο του αποκλεισμού σου.

3. -lousi-leon2001

Καλημέρα! Ειλικρινά, αφού το έκαναν και δεν μου ανέφεραν τους λόγους δεν θα ασχοληθώ. Απογοητεύτηκα! Απλά θα μπαίνω για να μαθαίνω τα νέα και δεν θα συμμετέχω ξανά! Ευχαριστώ.

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

καλημέρα

Ο λόγος για τον οποίο αποκλείστηκες αναγράφεται στις ειδοποιήσεις σου
    Αν για κάποιο λόγο δεν μπορείς να τις δεις, επικοινώνησε με την υποστήριξη.

Επιγραμματικά θα σου αναφέρω οτι η ερώτηση "Που πήγε το δελφίνι" δεν είναι ούτε σημαντική αλλά ούτε και επείγον ερώτηση για να σου δώσει κίνητρο να ρωτήσεις σε όλα τα ανοιχτά θέματα για την τύχη του.

Αν έχεις μια ερώτηση, μπορείς να ανοίξεις ένα θέμα και να περιμένεις υπομονετικά την απάντηση. Αλλωστε μπορείς να παίξεις farmerama και χωρίς να βλέπεις ένα δελφίνι να κολυμπάει στα νερά του bahamarama. Ετσι δεν είναι;

5. -lousi-leon2001

Δεν θα το λάβω ως ειρωνεία.... Ήταν απλά μια ερώτηση. Νόμιζα πως υπήρχε ελευθερία λόγου. Συγνώμη και ευχαριστώ.

6. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Φυσικά και υπάρχει ελευθερία λόγου αλλά υπάρχουν και κανόνες.

Οι άσκοπες και μάλιστα επαναλαμβανόμενες αναρτήσεις απαγορεύονται.

Οπως σου είπα και παραπάνω αρκεί να ρωτήσεις μια φορά. Δεν χρειάζεται να κάνεις 100 φορές την ίδια άσκοπη ερώτηση σε όσα ανοιχτά θέματα βρήκες και μάλιστα με μια ανούσια ερώτηση χωρίς καμία αναλυτική περιγραφή.

Το "που πήγε το δελφίνι" δεν μου λέει απολύτως τίποτα.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.