Αποκλεισμός λογαριασμού

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την σοφη45, 10/10/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. σοφη45

σοφη45 Αρχάριος στο φόρουμ

Κυρια snorkel μπορω να σας κανω μια ερωτηση?Η farmerama μου σοφη45 οταν παω να μπω κανονικα μου λεει οτι κληδωθηκα απο ενα διαχειριστη και αναγκαστηκα να κανω καινουργια αλλα επεοδη ημουν λεβελ 45 μπορειτε να μου το επαναφετε να μου πειτε ποιος το εκανε;;;;;;αμα φινετε να μου απατησετε συντομα γτ δν εχω και πολυ χρονο!!

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Νομίζω οτι γνωρίζεις πολύ καλά γιατί έχει κλειδωθεί ο λογαριασμός σου αλλά αφού επιθυμείς να δημοσιευτεί, θα σου απαντήσω.

Μετά από αισχρές αναρτήσεις και εκτεταμένη βωμολοχία στο chat αποκλείστηκες αυτόματα
    Εν συνεχεία, της απαράδεχτης συμπεριφοράς σου έστειλες προσωπικά μηνύματα σε συντονιστές βρίζοντας τους αισχρά και απειλώντας τους

Λυπάμαι αν νομίζεις οτι θα ανεχτούμε παίκτες με αυτές τις συμπεριφορές στο παιχνίδι.
    Αυτούς τους τρόπους μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις οπου θες αλλά όχι εδώ. Άλλωστε με αυτην την συμπεριφορά βλάπτεις μονάχα τον εαυτό σου.

Ο λογαριασμός σου έχει κλείσει μόνιμα.

Και θα σε παρακαλέσω να μην κάνεις ουδεμιά περαιτέρω ανάρτηση στο Forum. Επιφυλασσόμαστε για περαιτέρω ενέργειες αν συνεχίσεις αν παρενοχλείς συντονιστές.

Το θεμα κλείνει.

Αρέσει στους empotonaki, kolokythopitas και σοφη45.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.