Αποζημίωση από πρόβλημα μύλου

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την .[agrotis]., 11/12/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. .[agrotis].

.[agrotis]. Νέος ειδικός

Κλείσατε το πρόβλημα με το μύλο χωρίς να απαντήσετε για την αποζημίωση όσων είχαν αγοράσει την προσφορά της γρηγορότερης παραγωγής 50%.

Λυπάμαι αλλά διάθεσα τόσα φιορίνια για να πάρω την προσφορά και υπήρξε χρονικό διάστημα που ο μύλος δεν δούλευε.

Νομίζω ότι είναι δίκαιο και επιβεβλημένο να μας αποζημιώσετε.

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Δεν κατάλαβα σε ποια αποζημίωση αναφέρεσαι;
    Οπως σας είπαμε αρκετές φορές, ο μύλος λειτουργούσε κανονικά. Υπήρχε πρόβλημα στα γραφικά. Μπορούσες ανα πάσα στιγμή να προχωρήσεις στην παραγωγη τροφής.

3. .[agrotis].

.[agrotis]. Νέος ειδικός

Στη δική μου φάρμα είχα βάλει να παραχθεί μια τροφή και ο αριθμός των τροφών παρέμενε ο ίδιος. Κοιμήθηκα το βράδυ και το πρωί ο αριθμός ήταν ακριβώς ο ίδιος, συνεπώς πως παραγόταν τροφή;

4. -Snorkel-

Αν δεν είχες βάλει τροφή, τότε ναι δεν παράχθηκε.
    Αν έβαλες να παραχθεί τροφή κατα την διάρκεια του Bug , τότε οι τροφές θα ειχαν προστεθει.
    Δεν υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα. Ο μύλος λειτουργούσε κανονικά.

5. .[agrotis].

.[agrotis]. Νέος ειδικός

Λυπάμαι που δεν πείθομαι. Μπορείτε να δείτε φαντάζομαι ότι ο μύλος μου δούλευε συνεχώς όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα και ότι χρησιμοποιώ σχεδόν πάντοτε την προσφορά του 50%. Συνεπώς μπορείτε να μου αποιδείξετε ότι ο μύλος δούλευε τη χρονική περίοδο της βλάβης. Σε αντίθετη περίπτωση δεν πείθομαι και παρακαλώ αποζημιώστε με.

6. -Snorkel-

Υπάρχει επίσημη ανακοίνωση στην οποία είναι και η επίσημη θέση της Bigpoint οτι ο μύλος δούλευε κανονικά καθόλη την διάρκεια του προβλήματος.

Τώρα είναι η σειρά σου να μας αποδείξεις οτι ΔΕΝ λειτουργούσε. ;)

7. .[agrotis].

.[agrotis]. Νέος ειδικός

Αρχικά είσαι επιθετικός και αγενής.
    Δεν είπα ποτέ ότι μπορώ να αποδείξω οτιδήποτε.
    Ξέρω ότι προσπαθούσα να φτιάξω τροφή για άλογα και αυτή δεν παραγόταν. Αλλά αυτό δεν μπορώ να το αποδείξω.
    Συνεπώς και εφόσον δεν μπορείτε να μου δείξετε ότι ο μύλος δούλευε δεν υπάρχει επιλογή. Στο μέλλον θα είμαι περισσότερο προσεκτικός και σε ετοιμότητα να σας αποδείξω αυτά που συμβαίνουν στη φάρμα μου και αφορούν κυρίως οικονομικές δαπάνες.

Αρέσει στον/ην heavymetal7.
  8. -Snorkel-

Το οτι δεν συμφωνώ με όσα ισχυρίζεσαι δεν σημαίνει οτι είμαι επιθετική.
    Το οτι επίσης δεν απαντάω αυτό ακριβώς που θέλεις να διαβάσεις δεν με κάνει αγενής

Λυπάμαι που σε απογοητεύω αλλά θα εμμείνω στην επίσημη θέση της ομάδας του Farmerama οτι ο μύλος λειτουργούσε κανονικά.
    Είναι δικαίωμα σου να το αμφισβητείς αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο για να σε πείσω και το θέμα θα κλείσει.

Καλή συνέχεια.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.