Απίθανα αυτοκόλλητα

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την FARMERLENA65, 30/8/24.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. FARMERLENA65

FARMERLENA65 Διοικητής του φόρουμ

Καλησπέρα. Δυστυχώς δεν μπορώ να καταλάβω τί πρέπει να κάνω. Έχω τοποθετήσει στο κίτρινο άλμπουμ 30 στην πρώτη σελίδα και 20 στη δεύτερη και τώρα τί κάνουμε? Η μπάρα αριστερά δείχνει 33% και μετά? Στο πορτοκαλί άλμπουμ δεν μπορώ να τοποθετήσω τίποτα. Θα περιμένω μέχρι να αλλάξει κάτι? και τί? Κάποια βοήθεια να καταλάβω τη λειτουργία ευχαριστώ ID:22001444

Αρέσει στον/ην vagelis1968.
  2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Για να κολλήσεις στο πορτοκαλί άλππουμ θα πρέπει πρώτα να τα αναβαθμίσεις με πορτοκαλί μάρκες.
    Έχεις αναβαθμίσει κάποιο;

3. FARMERLENA65

Δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται. Πατώντας στην πρώτη σελίδα του πορτοκαλί που λέει φτιάξε αυτοκόλλητα και επιλέγοντάς τα δεν γίνεται κάτι. Μετά πατώντας στο βάλε αυτοκόλλητα με βγάζει στην καρτέλα στοίβα και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Έχω 17 πορτοκαλί μάρκες. Τί δεν πιάνω?

4. -Snorkel-

Θα πρέπει να πας στο πορτοκαλί άλμπουμ και να πατήσεις εκεί που λέει φτιάξε αυτοκόλλητα.
    Επειτα θα επιλέξεις 17 αυτοκόλλητα και θα πατήσεις εκει που λεει κατασκευή.

Τέλος θα μπεις στο πορτοκαλί άλμπουμ σε μια λευκή σελίδα και θα πατήσεις Βάλε αυτοκόλλητα.

5. FARMERLENA65

Το έκανα αλλά δεν έχω τέτοια επιλογή, δεν τα βλέπω πουθενά τα αυτοκόλλητα και τέλος κόλλησε εντελώς η οθόνη σε γκρί χρώμα και δεν ανταποκρίνεται το παιχνίδι.

6. -Snorkel-

Αν κόλλησε η οθόνη, κάνε ανανέωση. ;)

Έλεγξα το λογαριασμό σου και έχεις 0 κόλλες.
    Αν δεν έχεις κόλλες , δεν μπορείς να κολλήσεις κανένα αυτοκόλλητο.

7. FARMERLENA65

Καλησπέρα. Πράγματι δεν έχω κόλλες αλλά τώρα δεν έχω ούτε τις 17 πορτοκαλί μάρκες που είχα και δεν ξέρω που πήγαν.

8. -Snorkel-

Στις 31.08.2024 - 01:38:41 τις χρησιμοποίησες και αναβάθμισες 17 αυτοκόλλητα.

Αρέσει στον/ην misirli.
  9. FARMERLENA65

Πώς τα βλέπω? πού είναι? ευχαριστώ για την βοήθεια

10. -Snorkel-

Θα τα δεις στο άλμπουμ σου , αν τα κόλλησες.
    Αν δεν τα κόλλησες, θα τα δεις στην στοίβα αυτοκόλλητων.

11. FARMERLENA65

ευχαριστώ θα τα αναζητήσω

12. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.