Απίθανα αυτοκόλλητα κόκκινο άλμπουμ

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την FARMERLENA65, 4/9/24.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. FARMERLENA65

FARMERLENA65 Διοικητής του φόρουμ

Καλησπέρα. Στο κίτρινο άλμπουμ έχω στη 1η σελίδα 30 αυτοκόλλητα, στη δεύτερη 20 και κανένα στην τρίτη, ποσοστό 33 % και μου δίνει επιλογή για αυτόματο γέμισμα. Στο πορτοκαλί έχω στη πρώτη σελίδα 26 και 4 στη δεύτερη, πορτοκαλί μάρκες δεν έχω και έμεινα στο 30%. Θέλω να ανοίξω το κόκκινο άλμπουμ και ενώ έχω 17 κόκκινες μάρκες και 40 κόλλες δεν μου δίνεται η επιλογή να φτιάξω αυτοκόλλητα γιατί? ID:22001444, ευχαριστώ.

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Για να φτιάξεις κόκκινα αυτοκόλλητα, πρέπει να έχεις πορτοκαλί αυτοκόλλητα που ΔΕΝ έχεις κόλλησει.
    Έχεις ?

Αρέσει στον/ην misirli.
  3. FARMERLENA65

Καλημέρα. Έχω 26 στην πρώτη σελίδα και 7 στη δεύτερη, 34 κόλλες και 47 πορτοκαλί μάρκες μετά από αγορά. Δεν είναι κολλημένα? Δεν καταλαβαίνω τί πρέπει να κάνω για να προχωρήσω στο κόκκινο. Πρέπει να βάλω συγκεκριμένο αριθμό πορτοκαλί?

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Θα πας στο πορτοκαλί άλμπουμ και θα πατήσεις το κουμπί που λέει Φτιάξε αυτοκόλλητα. Θα επιλέξεις ποια αυτοκόλλητα θες και μετά θα πατήσεις Κατασκευή.
    Μετα θα πας στο κόκκινο άλμπουμ. Θα πατήσεις το κουμπί που λέει Φτιάξε αυτοκόλλητα και θα επιλέξεις πάλι τα αυτοκόλλητα. Θα πατήσεις Κατασκευή και μετά θα πατήσεις το κουμπί που λέει Βάλε αυτοκόλλητα και θα κολλήσεις τα αυτοκόλλητα που θα δεις στο κόκκινο Άλμπου.

5. FARMERLENA65

Καλησπέρα. 'Εκανα τις ενέργειες που είπατε και κατάφερα να κολλήσω τα αυτοκόλλητα. Πρέπει να εξαντλήσω όλα τα αποθέματα και να γεμίσω όλες τις σελίδες? ευχαριστώ, μπορείτε να το κλείσετε μετά.

6. -*thumbelina*-

Καλημέρα, Θα κολλήσεις αυτοκόλλητα ανάλογα τι ποσοστό μπόνους θέλεις. Αν πχ θες να πάρεις το μπόνους 1000% στα διακοσμητικά, πρέπει να κολλήσεις 30 αυτοκόλλητα στο κόκκινο άλμπουμ.

Αρέσει στον/ην misirli.
  7. FARMERLENA65

Καλημέρα! μόλις έκανα τις ενέργειες που μου συστήσατε και διαπίστωσα ότι μου λείπουν κόκκινες μάρκες! πώς μπορώ να αποκτήσω?

8. -*thumbelina*-

Κολλώντας πορτοκαλί αυτοκόλλητα, θα πάρεις ως έπαθλο κόκκινες μάρκες.

9. -*Hermes*-

-*Hermes*- S-Moderator Team Farmerama GR

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.