Απίθανα Αυτοκόλλητα

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την mariobross2000, 14/2/26.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. mariobross2000

mariobross2000 Προχωρημένος

Καλημέρα σας,
    Μια βοήθεια παρακαλώ!
    Προσπαθώ να τελειώσω το κίτρινο άλμπουμ και φαίνεται ότι ξέμεινα από αυτοκόλλητα καθώς είναι άδεια η στοίβα αυτοκόλλητων, ενώ στο χωριατόσπιτο, στο άλμπουμ βλέπω ότι έχω αχρησιμοποίητα αρκετά αυτοκόλλητα.
    Τι κάνω λάθος? Το id μου είναι 32294798.
    Σας ευχαριστώ,
    mariobross2000

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλημέρα

Στο χωριατόσπιτο βλέπεις όλα τα αυτοκόλλητα.
    Όχι τα αχρησιμοποιήτα.

Τα περισσότερα αυτοκόλλητα τα έχεις αναβαθμίσει και είναι πορτοκαλί.
    Δεν έχεις άλλα κίτρινα αυτοκόλλητα να χρησιμοποιήσεις.

3. mariobross2000

Καλημέρα Snorkel,

Σε ευχαριστώ για την βοήθεια, αυτό φανταζόμουν και εγώ.
    Αν θυμάμαι καλά, αυτοκόλλητα παίρνουμε μόνο από τη συμμετοχή στα δρώμενα, σωστά? ή υπάρχει και άλλος τρόπος που μου διαφεύγει?

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Μπορείς να πάρεις από τον αυτόματη πωλητή παλαιότερα αυτοκόλλητα εφόσον δεν τα έχεις.

5. mariobross2000

Και πάλι είναι θέμα τύχης και αριθμού κερμάτων που έχεις στη διάθεσή σου... σήμερα που έπαιξα όσα νομίσματα είχα, έτυχα κάπου 8 αυτοκόλλητα αν θυμάμαι καλά... άρα το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει πεπερασμένο όριο για να παίξεις και εάν ξεμείνεις τότε το αφήνεις στην άκρη για αρκετό καιρό.

Σε ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη σου και σου εύχομαι χρόνια πολλά για την ημέρα του Αγ.Βαλεντίνου και καλό ΣΚ!
    Καλή συνέχεια!

6. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε, καλή συνέχεια.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.