Ανταλλαγες "Πάρε-Δώσε"

Η συζήτηση στο 'Σχόλια σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την iocaste1, 7/12/22.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες,

Το αγαπημένο δρώμενο πολλών έφτασε πάλι!
    Εδώ θα μπορείτε να ζητάτε και να προσφέρετε τα αντικείμενα της φάρμας.

Μπορείτε
    να δείτε την επίσημη ανακοίνωση
    εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/threads/Πάρε-Δώσε.34510/
    Να υπενθυμίσουμε πως θα πρέπει να γνωρίζετε ότι πρέπει να χαρίζετε αντικείμενα μόνο σε παίκτες που εμπιστεύεστε. Δεν μπορούμε να σας διασφαλίσουμε τίποτα. Εάν κάνετε μια συμφωνία με κάποιον παίκτη για να ανταλλάξετε κάτι και αυτός την αθετήσει,
    η αποκλειστική ευθύνη είναι δική σας.
    Επιπρόσθετα, για αποφυγή spamming θα απαγορεύονται οι επαναλαμβανόμενες αναρτήσεις. Αυτό σημαίνει πως ο κάθε παίκτης θα μπορεί να κάνει μία ανάρτηση όπου θα ζητάει αντικείμενα ανά δύο σελίδες.
    Συνεπώς όποιος παίκτης αναρτεί μονίμως σε αυτό το θέμα θα τιμωρηθεί και όλες οι αναρτήσεις του θα διαγραφούν.
    Επίσης περαιτέρω αναρτήσεις συνεννόησης μεταξύ δυο παικτών θα διαγράφονται και θα τιμωρούνται. Αυτές θα πρέπει να γίνονται μέσω προσωπικών μηνυμάτων.
    Μπορείτε επίσης να διαγράφετε προηγούμενες αναρτήσεις σας, ώστε να μπορέσετε να αλλάξετε κάποια προσφορά σας.

Καλή σας διασκέδαση!!!

Αρέσει στους misirli και niktsa112.
  2. farmer_girl77

farmer_girl77 Νέος ειδικός

Καλησπέρα σε όλους! Ένα δρώμενο που σε αυτή την φάση το βλέπω ακόμα ως Χριστουγεννιάτικο δώρο και που ελπίζω στο μέλλον να μπορέσω να επιστρέψω πίσω την βοήθεια που τώρα ζητάω. Για να μην κάνω σπάμ λοιπόν θα ζητήσω πολλά και όποιος μπορεί να με βοηθήσει με οτιδήποτε θα ήμουν υπόχρεη. Αναζητώ δέντρα και στάβλους με φόντο της αποστολές της λαχαναγορά
    Δέντρα:
    Μπιριμπά(οκ),λαβούρνο(οκ), μονκόγκο(οκ), σοκολατοφυτό(οκ), σάνταλο(οκ), κουκουνάρι σεκάγια(οκ), μοσχοκάρυδο(οκ), ,αλβίζα(οκ),καρύδι πεκάν,προιστορικό έλατο

Στάβλοι:
    Ιπποπόταμος(οκ), λύκος(οκ), αλκυόνα(οκ), κίουι(οκ), πασχαλίτσα(οκ), πλατύποδα(οκ), αγριόγιδο(οκ),γεράκι(οκ),ελαφοκάνθαρος(οκ),ινδικό χοιρίδιο(οκ),πόνι(οκ),σαλιγάρι(οκ),τάρανδος(οκ),τρίτωνας(οκ) ,καγκουρό(οκ),φρύνος (οκ)
    και από το νησί καμηλοπάρδαλη, παρακίτ(οκ) ,καμήλα, πιγκουίνος(οκ),τάρσιος(οκ), σουρικάτα(οκ), κροκόδειλος(οκ)

Αρχικά να πω πως ξέρω ότι ζητάω πολλά απλά θεώρησα καλύτερο να αναφέρω τα κενά μου και όποια καλυφθούν έχει καλώς ειδικά για κάποιους στάβλους που μάλλον είναι σπάνιοι...Τους ανάφερα απλά ως κενά .Θεωρώ πιο επείγουσες ελείψεις τα δεντρα και τους στάβλους της βασικής φάρμας . Επίσης θα εκτιμούσα και εργαστήρια μυστ. στάβλων που έχω μόνο αυτών για πανιά χωρίς να είναι προτεραιότητα.
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια και καλή συνέχεια σε όλους!

*Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πολλή αγάπη για την πολύτιμη βοήθεια τους στους misirli, olgapfarm και στον Άγιο-Βασίλη heavymetal7!!!;)

Τελευταία επεξεργασία: 11/12/22
    Αρέσει στον/ην misirli.
  3. MariaStathaki

MariaStathaki Νέος ειδικός

Καλησπέρα, ψάχνω το διακοσμητικό Χιονοτούμπες. ΟΚ το βρήκα Καλή συνέχεια σε όλους.

Τελευταία επεξεργασία: 9/12/22
  4. joulia1974

joulia1974 Ανερχόμενος συντάκτης

Καλησπέρα κι από εμένα. Εγώ ψάχνω το εργαστήριο σκαντζόχοιρου για την παραγωγή τσουγκράνας και το εργαστήριο μάσκα ρακούν. Ευχαριστώ και καλή συνέχεια!

5. kat77

kat77 Ανερχόμενος

Καλησπέρα.

Να ζητήσω και εγώ τα παρακάτω:
    Φωλιά τάρσιου
    φωλιά κάκαπο
    φωλιά δράκου του κομόντο
    λιμνούλα τσούχτρας
    δέντρο σποδιάς.

Ευχαριστώ
    όνομα φάρμας:kakaunaki

6. aggellll

aggellll Αναλυτής του παιχνιδιού

Καλησπέρα σε όλους
    Εγώ ψάχνω τα εξής:
    Δεντρα
    Ερυθρή βιστέρια οκ
    Πεινασμένη Βελανιδιά οκ
    Ραχοκοκκαλόδεντρο
    Αγγουρόδεντρο οκ
    Φωτεινο μανιταρόδεντρο
    Διακοσμητικά
    Τεστ ντραιβ με λαγό
    Φαντεζί λουλουδοπάγκος
    Εξωπραγματικές προσφορές
    Κυνυγώντας το γράμμα
    Χιονοτούμπες οκ
    Χιονοσίφουνας οκ
    Δυσκολοι καιροί για φωτιά οκ
    Κατά λάθος ντόμινο οκ

Τελευταία επεξεργασία: 9/12/22
  7. daedalus90

daedalus90 Ενεργός συντάκτης

Γειά σας. Ψάχνω όποιος έχει περίσσεμα.

Στάβλους: Πουλί δρωμέα, πουλί γραμματέα, ακανθόχοιρο, μυρμήγκι, γκλιρίδα, ινδ. χοιρίδιο, πράσινος δενδρόβιος, κάπακο, οκάπι, οσελότου, θαλάσσιος ίππος.

Δέντρα: γιακαράντα, δρακόδεντρο, Υγκντρασίλ, μαθουσάλα, μπάλα κανονιού, ακακία μιμόζα, καλλιστήμονα, ψευδοπίνελο,

8. kat77

kat77 Ανερχόμενος

Αρέσει στον/ην misirli.
  9. stelios.kavala

stelios.kavala Επιβλέπων του φόρουμ

Καλημέρα φίλοι μου και φίλες γείτονες και γειτόνισσες ήρθε πάλι το αγαπημένο μας πάρε-δώσε για να ζητήσουμε ότι περισσεύουν σε εσάς μα είναι πολύτιμα σε εμάς. Έτσι και εγώ έφτιαξα μια λίστα με είδη που με λείπουν [εργαστήρια-εργοστάσια κ.λ.π] και σας ζητώ εάν σας περισσεύουν φυσικά και θέλετε να με βοηθήσετε και να μου στείλετε : Εργοστάσιο ζελέ μαλλιών , Μαγαζί μεταμφιέσεων , Πίστα ταράνδου , Φωλιά Τάρσιου , Μύλος υφασμάτων. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και θα περιμένω με αγωνία τα δωράκια σας. Καλή σας συνέχεια.

Αρέσει στον/ην misirli.
  10. olgapfarm

olgapfarm Αρχάριος στο φόρουμ

Καλημέρα,

έχω να σου στείλω τα 4 τελευταία διακοσμητικά που θέλεις. Δεν μπορώ να σε προσθέσω όμως στους γείτονές μου. Αν ελευθερώσεις κάποια θέση στείλε μου αίτημα. Καλή συνέχεια!
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Καλημέρα σε όλους!!

Θα ήθελα να ζητήσω τα παρακάτω:
    Δέντρα
    Ζελατινώδης καστανιά
    Ραχοκοκκαλόδεντρο
    Φωτεινό μανιταρόδεντρο

Στάβλοι
    Ιριδίζουσα πέστροφα
    Πλεκόστομος
    Κουόκα
    Οκάπι
    Παγκολίνος
    Φασματώδες
    Φραγκόκοτα
    Δράκος του Κομόντο
    Χλαμυδόσαυρος

Εργαστήρια
    Εργαστήριο γαντιών μποξ
    Εργαστήρι κεριών
    Εργοστάσιο τσουγκρανων
    Εργοστάσιο ζελέ μαλλιών
    Εργοστάσιο προστατευτικών αυτιών
    Λασπόμυλος

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την αλληλοβοήθεια!
    Καλή συνέχεια!

Συγχώνευση από διπλοποστάρισμα

Τελευταία επεξεργασία: 11/12/22
  11. FOIVOS22

FOIVOS22 Νέος ειδικός

Καλησπέρα.

Αναζητώ τα ακόλουθα:
    1. Φωλιά Δράκου του Κομόντο
    2. Λιμνούλα ιριδίζουσας πέστροφας
    3. Κλουβί για χάμστερ V: Νέον και
    4. Χελωνόσπιτο V: Νέον
    Προσφέρω λημέρι καρχαρία νέον, σπηλιά νυχτερίδας νέον, στάβλο λύγκα νέον ή δέντρα. Όποιος ενδιαφέρεται/ όποιοι ενδιαφέρονται, ας μου στείλει/στείλουν. Ευχαριστώ.

12. dafni_mat

dafni_mat Ανερχόμενος συντάκτης

Καλησπέρα, ψάχνω το εργαστήρι κεριών . Όποιος έχει ας μου στείλει και αν έχω κάτι για ανταλλαγή πολύ ευχαρίστως!

ok έκανα τις ανταλλαγές και πλέον έχω τα εργαστήρια που ζητούσα! :)

Τελευταία επεξεργασία: 10/12/22
  13. mariejoanneg

mariejoanneg Αρχάριος στο φόρουμ

Καλησπέρα, ψάχνω από διακοσμητικά τα "Νυχτεριδένια Εκδίκηση", "Γαλίφης", "Ταχυχιονομπαλοβόλο" και "Κατασκήνωση με φίλους".

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.