Ανταλλαγή διακοσμητικού στο Πάρε-Δώσε

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την rixainrempite, 2/6/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Καλησπέρα σας και καλό μήνα!!
    Υπάρχουν στην κατοχή μου διακοσμητικά των πρώτων ετών του παιχνιδιού και αναβαθμισμένα, (πχ.. Επαγγελματικός πάγκος Λαϊκής), τα οποία χρησιμοποιούσα τότε. Με την πάροδο του χρόνου και με την εμφάνιση πολύ καλύτερων σε απόδοση ΠΕ διακοσμητικών, αυτά παραμένουν στην μπάρα μου ξεχασμένα..
    Σύμφωνα με τις ΣΕ του δρώμενου, τα εν λόγω διακοσμητικά δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν πουθενά. Ούτε για δώρο, ούτε για ανταλλαγή, ούτε για πώληση, κι αν κάνω κάπου λάθος, διορθώστε με σας παρακαλώ.
    Σήμερα και ψάχνοντας τις προσφορές των ανταλλαγών στην κατηγορία διάφορα, παρατήρησα το εξής. Κάποιος συμπαίκτης μου, αντάλλαζε το διακοσμητικό Επαγγελματικός πάγκος Λαϊκής με αναβάθμιση. Όταν προσπάθησα να κάνω κι εγώ το ίδιο, μου έβγαλε το γνωστό πλέον μήνυμα, "δεν έχεις αρκετά προϊόντα", που σημαίνει, απαγορευτικό.
    Η απορία που μου δημιουργήθηκε είναι προφανής και σας παρακαλώ πολύ να μου την εξηγήσετε.
    Γιατί εγώ δεν μπορώ να περάσω την συγκεκριμένη προσφορά ανταλλαγής, την στιγμή κατά την οποία, κάποιος άλλος το έχει ήδη κάνει;
    Ευχαριστώ!!

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Ο συμπαίκτης σου που είδες, αντάλλαξε την αναβάθμιση σκέτη.
    Εσύ κατέχεις το αναβαθμισμένο διακοσμητικό τον οποίο και δεν μπορείς να ανταλλάξεις.

Αρέσει στον/ην kitsena.
  3. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Ευχαριστώ πολύ. Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!

4. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Παρακαλούμε, καλή εβδομάδα και σε σένα
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.