Ανταλλαγές δώρων

Η συζήτηση στο 'Σχόλια σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 18/1/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. skgskg

skgskg Κόμης

Καλημέρα όποιος μπορεί ας μου στείλει κορδέλες δώρων. Δεν έβαλα μεγάλο φυτό και δεν έχω καθόλου αναδυόμενα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

2. farmer_girl77

farmer_girl77 Νέος ειδικός

Καλησπέρα, μπορείτε να με βοηθήσετε με κασκόλ για να προλάβω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αρέσει στον/ην misirli.
  3. louloudaki.2001.

louloudaki.2001. Προχωρημένος

Καλησπέρα, δυστυχώς και εγώ έχω μεγάλο πρόβλημα με τα κασκόλ. Αν κάποιος μπορεί και θέλει ας μου στείλει. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτερων

Αρέσει στον/ην misirli.
  4. skgskg

skgskg Κόμης

Καλησπέρα όποιος μπορεί και έχει παρακαλώ να μου στείλει μάσκα τίκι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αρέσει στους misirli και αμφιθεα.
  5. skgskg

skgskg Κόμης

Καλησπέρα όποιος μπορεί και έχει παρακαλώ να μου στείλει μάσκα τίκι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αρέσει στον/ην misirli.
  6. farmer_girl77

farmer_girl77 Νέος ειδικός

Καλησπέρα όποιος μπορεί και έχει παρακαλώ να μου στείλε αναπνευστήρες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Καλές βουτιές εύχομαι!

Αρέσει στον/ην jimixatz.
  7. *Elena*

*Elena* Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπέρα σας,θα εκτιμούσα πολύ την βοήθεια σας στο αναδυόμενο αναπνευστήρας.
    Ευχαριστώ πολύ :inlove:

8. kiriakos2004

kiriakos2004 Επαγγελματίας του φόρουμ

Καλησπέρα σε όλους, χρειάζομαι αναπνευστήρες ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ των προτέρων

9. skgskg

skgskg Κόμης

Καλησπέρα όποιος μπορεί ας μου στείλει ροζ κουτί. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αρέσει στους misirli και αμφιθεα.
  10. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Καλησπέρα παιδιά .
    Σας παρακαλώ πολύ , όποιος μπορεί μέχρι το τέλος του δρώμενου ,ας μου στέλνει ροζ κουτάκια.
    Ενεργοποίησα κατά λάθος τον φαραώ μου και αργεί να ετοιμαστεί πάλι.
    Εχω πρόβλημα με τα αναδυόμενα. :cry::cry::cry:

Αρέσει στους jimixatz, misirli και αμφιθεα.
  11. aggellll

aggellll Αναλυτής του παιχνιδιού

Καλησπέρα όποιος θέλει και μπορει θα το εκτιμούσα να μου στέλνει σαν καθημερινό δώρο το διακοσμητικό δράκος της ερήμου
    Ευχαριστώ

12. skgskg

skgskg Κόμης

Καλησπέρα όποιος μπορεί ας μου στείλει ως δώρο γάλα αμυγδάλου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αρέσει στον/ην misirli.
  13. skgskg

skgskg Κόμης

Καλησπέρα όποιος μπορεί ας μου στείλει ως δώρο σιρόπι φράουλας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

14. skgskg

skgskg Κόμης

Καλησπέρα όποιος μπορεί ας μου στείλει ως δώρο σοκολάτα γάλακτος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

15. skgskg

skgskg Κόμης

Καλησπέρα όποιος μπορεί και έχει παρακαλώ να μου στείλει μάσκα τίκι μόνο για σήμερα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

16. skgskg

skgskg Κόμης

17. *Elena*

*Elena* Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπέρα σας,
    θα είμαι ευγνώμων αν μπορέσετε να με βοηθήσετε με το αναδυόμενο '' εργαλεία ανασκαφής ''.
    Ευχαριστώ πολύ [​IMG]

18. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Καλησπέρα παιδιά. SOS
    SOS . Oποιος μπορεί ας μου στείλει ''εργαλεια αναψυχής'', για να ολοκληρώσω τον ''φτερωτο γατο''.
    Σας ευχαριστω εκ των προτέρων.

19. stelios.kavala

stelios.kavala Βετεράνος του παιχνιδιού

Προφανώς αναζητάς εργαλεία ανασκαφής και όχι αναψυχής ?