Ανταλλαγές δώρων

Η συζήτηση στο 'Σχόλια σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 18/1/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. skgskg

skgskg Επιβλέπων του φόρουμ

καλημέρα και χρόνια πολλά ίσως για λίγο δεν θα πάρω τη φασολιά και είναι κρίμα θα ήθελα την βοήθεια σας με τα αναδυόμενα θέλω άλλα 319 όποιος μπορεί ας βοηθήσει και θα βοηθήσω και εγώ με την σειρά μου όταν χρειαστεί. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

2. IreneTR

IreneTR Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλημερα και χρονια πολλα! Χριστος Ανεστη! Χρειαζομαι κι εγω βοηθεια καθως μου λειπουν 95 αναδυομενα. Αν και οποιος μπορει ας μου στειλει..

3. everme

everme Ενεργός συντάκτης

Sos αγρότες βοήθεια για την φασολιά... 50 αναδυόμενα ακομα μην πανε χαμένα τα σ.λ. ευχαριστω πολύ και χρόνια πολλά.... καλό Πάσχα σε όλους :D

4. zendaya_13

zendaya_13 Τακτικός στο φόρουμ

καλησπερα και χρονια πολλα .επειδη αργησα μια μερα να ξεκινησω χρειαζομαι τη βοηθεια σας για παγουρια .ευχαριστω πολυ

5. IreneTR

IreneTR Μαθητευόμενος στο φόρουμ

καλημερα! χρειαζομαι βοηθεια. μου λειπουν 72 παγουρια για το τελευταιο διακοσμητικο της φασολιας!

6. dimitra.s

dimitra.s Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπέρα σας χρειάζομαι άλλα 19 παγούρια! Όποιος θέλει ας με βοηθήσει παρακαλώ

Αρέσει στον/ην mmixail.
  7. .-mairy-.

.-mairy-. Αρχάριος στο φόρουμ

παιδια βοηθεια χρειαζομαι αλλα 7 παγουρια γιανα το τελειωσω,οποιος μπορει ας βοηθησει σας παρακαλω.

8. ADENDRO

ADENDRO Μαθητευόμενος στο φόρουμ

εγω αλλα 5 παγουρια.

9. .-mairy-.

.-mairy-. Αρχάριος στο φόρουμ

σας ευχαριστω για την αμεση βοηθεια που μου δωσατε και μπορεσα να τελειωσω το ιβεντ
    χιλια ευχαριστω

10. dimitra.s

dimitra.s Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά. Είστε καταπληκτικοί!!! Σε ευχαριστώ πολύ monolith2 ;)

11. hawk.

hawk. Αρχάριος στο φόρουμ

Καλησπέρα σε όλες και όλους... Χρειάζομαι "κέρατα"
    κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη μηπως και μπορέσω και πάρω την φασολιά μεχρι αυριο το μεσημέρι.
    Ευχαριστώ!!!
    hawk. (προσοχή.. στο τέλος εχει τελεία)

Αρέσει στον/ην mmixail.
  12. hawk.

ευχαριστώ όλους για την βοήθεια
    την φασολιά την πήρα... :)

Αρέσει στους mmixail και -lousi-leon2001.
  13. _tolino_

_tolino_ Αρχάριος στο φόρουμ

μου λειπουν 12 κερατα για να τελειωσω την 40 προσπαθεια οποιος μπορει ασ με βοηθησει σας ευχαριστω

14. hawk.

Καλησπέρα σε όλες-ολους
    κάθε βοήθεια σε λαστιχόμπαλες ειναι ευπροσδεχτη !!!!
    Ευχαριστωωωωωωωω :D

15. zendaya_13

zendaya_13 Τακτικός στο φόρουμ

καλησπερα μου λειπουν 20 φρισμπι για τη φασολια αλλα εχω ενα θεματακι με τα αυτοκολλητα...οποιος μπορει να μου στειλει θα ηταν καλοδεχουμενα.ευχαριστω πολυ....

16. Coinhunter01

Coinhunter01 Επιφανής του φόρουμ

Καλημέρα!
    Παρακαλώ όποιος μπορεί, θέλω 2 Φρίσμπι και τέλος τα 20 δώρα των φίλων και γειτόνων μου. Σας ευχαριστώ πολύ όλους!

Ευχαριστώ πολύ παιδιά, τα έπιασα και τα 2 τελευταία Φρίσμπι!
    Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία σε όλους!

Τελευταία επεξεργασία: 22/5/17
    Αρέσει στους maria_palou, -lousi-leon2001 και *ΜΑΜΑ*.
  17. TANGRA

TANGRA Μαθητευόμενος στο φόρουμ

kalispera se olous opios mporei eas mou stilei lorides xartiou ta pigeno ligo xalia me avta.evxaristo ekton proteron

18. misirli

misirli Ημίθεος του φόρουμ

παιδια χθες έψαχνα αυτό το θέμα ... για να ζητήσω λωρίδες!!! τώρα το βρήκα

Αρέσει στον/ην sofiapao76.
  19. Κατερινα44

Κατερινα44 Ανερχόμενος συντάκτης

καλησπερα παιδια...για αλλη μια φορα ηρθα εδω να ζητησω την βοηθεια σας σε καλαθια ζαχαρωτων....σας ευχαριστω εκ των προτερων...να ειστε ολοι καλα!!!!

20. skgwindows

skgwindows Μαθητευόμενος στο φόρουμ

καλησπέρα όποιος μπορεί ας με βοηθήσει, χρειάζομαι πολλές λωρίδες χαρτιού. Ευχαριστώ εκ των προτέρων να είστε όλοι καλά.