Ανταλλαγές δώρων

Η συζήτηση στο 'Σχόλια σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 18/1/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. foufoula

foufoula Νέος ειδικός

Καλησπερα.Αν σας περισσευει κανενα διαμαντακι στειλτε μου σας παρακαλω γιατι με τους ρυθμους που ερχονται...

Αρέσει στους mmixail, rainbow και giannissuper.
  2. giannissuper

giannissuper Έμπειρος

Δεν σε βρίσκω στη φάρμα με το όνομα foufoula, πως είσαι στη φάρμα?

Αρέσει στον/ην mmixail.
  3. foufoula

foufoula Νέος ειδικός

foufoula1

Αρέσει στον/ην mmixail.
  4. *Morwen*

*Morwen* Άρχων του φόρουμ

Καλησπέρα σας,
    θα εκτιμούσα πολύ την βοήθειά σας σχετικά με το αναδυόμενο <<αστραφτερό κόσμημα>>.
    Σας ευχαριστώ πολύ :)

Αρέσει στον/ην mmixail.
  5. -JOHNTR-

-JOHNTR- Ανερχόμενος συντάκτης

όποιος μπορεί ας μου στείλει διαμαντάκι, ευχαριστώ εκ των προτέρων

Αρέσει στον/ην mmixail.
  6. Κατερινα44

Κατερινα44 Ανερχόμενος συντάκτης

καλησπερα παιδια....επειδη ειναι πολυ αργος ο ρυθμος που μου βγαινουν τα αναδυομενα, μηπως περισσευει κανενα διαμαντι και για μενα?....ευχαριστω εκ των προτερων ολους σας.....

Αρέσει στον/ην mmixail.
  7. vickymou

vickymou Κόμης

μηπως εισαι αλλιως γραμμενη?σαν κατερινα44 δεν σε βρισκω για να σου στηλω

σε βρηκα

συγχώνευση δημοσιεύσεων

Η τελευταία επεξεργασία έγινε από συντονιστή: 2/4/17
    Αρέσει στον/ην mmixail.
  8. ESABA

ESABA Ενεργός συντάκτης

ξεκινησα σήμερα το δρώμενο λογω φορτου εργασίας αν σας περσσευει κάποιο διαμάντι <> και θέλετε να βοηθήσετε .............ευχαριστώ πολυ ......

Αρέσει στον/ην mmixail.
  9. EviTeod

EviTeod Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπέρα συναγρότες και συναγροτισσες,

Σε όποιον περισσεύει κανένα διαμάντι και θέλει να μου στείλει, θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα! Θέλω ακόμη 250 για να ολοκληρώσω το εβεντ και δεν νομίζω ότι προλαβαίνω!

Φυσικά ανταποδίδω! Καλή συνέχεια

EviTeod

Αρέσει στον/ην mmixail.
  10. Κατερινα44

κατερινα44 ειναι η φαρμα μου. μηπως εσενα εχει αλλα ονομα? γιατι απο vickymou δεν μου εχει ερθει τιποτα

Αρέσει στον/ην mmixail.
  11. zendaya_13

zendaya_13 Τακτικός στο φόρουμ

καλησπερα αν καποιος εχει τελειωσει το παιχνιδι και μπορει ας μου στειλει αναδυομενα γιατι λογω προβληματος με το λαπτοπ μου καθυστερισα να ξεκινησω ευχαριστω πολυ

Αρέσει στον/ην mmixail.
  12. TANGRA

TANGRA Μαθητευόμενος στο φόρουμ

paidia xriazome ales 5 tsantes kai ean kapios mporei na mou stilei kanena diamantaki ta to ektimousa idietera,evxaristo ek ton proteron.

Αρέσει στον/ην mmixail.
  13. Georgia0808

Georgia0808 Αρχάριος στο φόρουμ

καλησπέρα,όποιος μπορεί να μου στείλει κανα διαμαντάκι θα το εκτιμούσα πολύ,έμεινα πίσω το σκ λόγω του μικρού μου.

14. mariathasos

mariathasos Ανερχόμενος συντάκτης

Όποιος μπορεί και του περισσεύει χρειάζομαι διαμάντια συναγρότες...

15. EviTeod

EviTeod Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Αγαπημένοι όποιος μπορεί ας στείλει κανένα διαμαντάκι, μήπως και προλάβουμε στο παρά ένα.

16. Κατερινα44

καλημερα παιδια. οποιος μπορει ας μου στελνει μενταγιον. μου λειπουν αρκετα πολλα ακομα, (περιπου 1300) και χωρις την βοηθεια σας, δεν με βλεπω να το τελειωνω. σας ευχαριστω εκ των πρωτερων και καλο πασχα σε ολους......

17. TANGRA

TANGRA Μαθητευόμενος στο φόρουμ

paidia exo peripou 1000 medalion,opios mporei na mou stilei ta to ektimousa idietera,evxaristo ek ton proteron kai kalo pasxa se olous

18. sofiapao76

sofiapao76 Επιφανής του φόρουμ

Καλησπερα και Καλή Ανάσταση!!!Λόγω ημερών κι επειδή δεν μπορούμε να είμαστε στη φάρμα όλη την ώρα λόγω υποχρεώσεων,έχω μαζέψει τα μισά αναδυόμενα και μου λείπουν άλλα τόσα.Σε όποιον περισσεύει,χωρίς να τα στερώ από άλλους,θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως.Καλά να περάσετε όλοι!!!

Αρέσει στον/ην mmixail.
  19. skgskg

skgskg Κόμης

Καλησπέρα και Καλή Ανάσταση όποιος μπορεί ας βοηθήσει με τα αναδυόμενα έχω 1.089 αναδυόμενα που έχω μαζέψει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

20. efirizou

efirizou Ενεργός συντάκτης

χρονια πολλα χρηστος ανεστη σε ολους σας. παρακαλω πολυ χρειαζομαι μενταγιον. οποιος μπορει ας μου στειλει. ευχαριστω.