Ανταλλαγές δώρων

Η συζήτηση στο 'Γενικό αρχείο' ξεκίνησε από τον/την *Pandora*, 26/8/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. antigonis_farm

antigonis_farm Μαθητευόμενος στο φόρουμ

τελειωσα κ εγω το ιβεντ να ευχαριστησω ολους εσας που με βοηθησατε.νομιζω οσα ευχαριστω να πω θα ειναι λιγα...

2. Stefoulini

Stefoulini Βαρόνος του φόρουμ

καλημερα συναγροτες και συναγροτισσες! την προηγουμενη φορα με βοηθησατε παρα πολυ και σας ευχαριστω ολοψυχα γι αυτο! αν μπορειτε βοηθηστε και τωρα μιας και τα λαγουδακια ειναι πολλα και δε θελω να μεινει κανενα παραπονεμενο :)

Αρέσει στους rainbow και psipsi1978.
  3. skgskg

skgskg Κόμης

καλημέρα όποιος μπορεί ας μου στείλει μπουκέτα λουλουδιών. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

4. panago70

panago70 Νέος ειδικός

Γεια σας θα το εκτιμουσα πολυ άμα μου στελνατε αναδυομενα του ιβεντ.Ευχαριστω πολυ.!!

5. spyridoulakg

spyridoulakg Νέος ειδικός

καλημέρα όποιος μπορεί ας μου στείλει μπουκέτα λουλουδιών. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

6. koufolspyp

koufolspyp Μαθητευόμενος στο φόρουμ

καλημέρα όποιος μπορεί ας μου στείλει μπουκέτα λουλουδιών, γιατί χρειάζομαι αρκετά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

7. skgwindows

skgwindows Μαθητευόμενος στο φόρουμ

καλημέρα όποιος μπορεί ας μου στείλει μπουκέτα λουλουδιών, γιατί χρειάζομαι αρκετά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

8. pan15200188

pan15200188 Γνώστης του φόρουμ

Νομίζω πως θα χρειαστεί να ζητήσω τη βοήθειά σας...μόλις συνειδητοποίησα ότι έχω μόνο 1 βάζο...:eek:και μου λείπουν ακόμα πολλά φυτά του ιβεντ. Σας ευχαριστώ.

Αρέσει στον/ην Stefoulini.
  9. Stefoulini

συναγροτες οποιος μπορει ας βοηθησει παρακαλω :(

Αρέσει στον/ην pan15200188.
  10. koufolspyp

καλημέρα μου λείπουν άλλα 6 μπουκέτα λουλουδιών για να πάρω τη φασολιά. Παρακαλώ όποιος μπορεί ας μου στείλει βάζα λουλουδιών για να το τελειώσω και εγώ το έβεντ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

11. skgwindows

skgwindows Μαθητευόμενος στο φόρουμ

καλημέρα μου λείπουν άλλα 5 μπουκέτα λουλουδιών για να πάρω τη φασολιά. Παρακαλώ όποιος μπορεί ας μου στείλει βάζα λουλουδιών για να το τελειώσω και εγώ το έβεντ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

12. vslpt

vslpt Μαθητευόμενος στο φόρουμ

καλημερα μου λειπουν 20 βαζα για να παρω τη φασολια ευχαριστω!!!sosssssss

13. Stefoulini

ευχαριστω πολυ για την πολυτιμη βοηθεια σας! τελειωσα το ηβεντ την τελευταια στιγμη και μου περισσεψαν και 3 αυγουλακια σας ευχριστω ολους πολυ! :)

14. panago70

panago70 Νέος ειδικός

Χριστός Ανέστη!
    Θα ήθελα σας παρακαλώ να μου στείλετε τσάτνι καρότου μήλου για να ασχοληθώ και εγώ με το ιβεντ!Ευχαριστώ!

15. skgskg

skgskg Κόμης

καλησπέρα χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη! Θα ήθελα να μου στείλετε αν μπορείτε και έχετε ένα τσατνί καρότου-μήλου γιατί έχω ξεμείνει από χορτοτάλιρα δυστυχώς. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

16. koufolspyp

καλησπέρα χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη! Θα ήθελα να μου στείλετε αν μπορείτε και έχετε ένα τσατνί καρότου-μήλου γιατί έχω ξεμείνει από χορτοτάλιρα δυστυχώς. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

17. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Σε παρακαλώ να ζητάς από ΜΙΑ φάρμα δωρα. Δεν είναι σωστό να ζητάς απο όλους τους λογαριασμούς σου και δεν θα το επιτρέψουμε πλέον!
    Επιπλέον η χρήση Pushing απαγορεύεται και η χρήση του επιφέρει μόνιμο κλείσιμο όλων των λογαριασμών ενός παίκτη

Αρέσει στον/ην kolokythopitas.
  18. SofiaXnd

SofiaXnd Τακτικός στο φόρουμ

Καλημερα συναγροτες κ συναγροτισσες...Εχω ενα προβληματακι με τους κοκκινους λιγνιτες, καθε βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη...αν μου μεινουν δωρακια θα σας στειλω κι εγω...Ευχαριστω πολυ! :)

Αρέσει στον/ην panos009.
  19. panos009

panos009 Ανερχόμενος συντάκτης

μαλλον αρχιζουν για τους περισοτερους σιγα σιγα τα δυσκολα.οποιος μπορει ας βοηθησει κι εμενα με αυτα τα ομορφα κοκκινα μικρα πετραδια.

20. ..areti

..areti Μαθητευόμενος στο φόρουμ

καλημερα.χρειαζομαι και εγω κοκκινο λυχνιτη.οποιος θελει ας μου στειλει δωρακι.ευχαριστω.