Ανταλλαγές δώρων

Η συζήτηση στο 'Γενικό αρχείο' ξεκίνησε από τον/την *Pandora*, 26/8/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. troullys

troullys Αρχάριος στο φόρουμ

καλημερα σε ολους.και εγω το ιδιο εχω παθει.ενω εχω τα φυτα,μου λειπουν κωνοι.οποιος μπορει ας βοηθησει.

2. jojogr

jojogr Ανερχόμενος συντάκτης

τελειωσα με την βοήθεια των συναγροτών μου. σας ευχαριστώ όλους για την καλή σας διαθεση! καλή συνέχεια!

Αρέσει στον/ην powerranger91.
  3. elena101960

elena101960 Στρατηγός του φόρουμ

Καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα,
    δεν έχω λόγια να εκφράσω την άμεση ανταπόκρισή σας στην βοήθεια που ζήτησα,από καρδιάς σας ευχαριστώ θερμά,
    να είσαστε πάντα καλά :inlove:

Αρέσει στους dionmilia84 και soyla74.
  4. troullys

παρα την πολυτιμη βοηθεια σας ως τωρα ,μαλλον δεν θα τα καταφερω για μολις 6 κωνους ευχαριστω πολυ ολους σας!

5. ariadnim

ariadnim Μόνιμος στο φόρουμ

Σας ευχαριστω κι εγω με τη σειρα μου για την απιστευτη βοηθεια σας! Πραγματικα με σωσατε! Να στε καλα και καλη συνεχεια!

Αρέσει στον/ην dionmilia84.
  6. paokaki02

paokaki02 Ανερχόμενος συντάκτης

Αγαπητοί συναγρότες μην μου στείλετε άλλα δώρα, δεν προλαβαίνω, μου λείπουν ακόμη 16 κώνοι... Βοηθήστε, παρακαλώ πολύ, τους συντρόφους που χρειάζονται λιγότερους & προλαβαίνουν!!! Ευχαριστώ πολύ, με συγκινήσατε πραγματικά, όλοι όσοι ανταποκριθήκατε στην έκκλισή μου για βοήθεια!!!

Αρέσει στους ariadnim και zaxaroula80.
  7. troullys

Και ομως τελικα χαρη στη βοηθεια των συναγρωτων μου,(ολων εσας)τα καταφερα.
    Ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω,και οπως φανηκε πρεπει να το παλευουμε ως την τελευταια στιγμη.
    Καλο σας απογευμα!

8. SISTRULLI

SISTRULLI Αρχάριος στο φόρουμ

παιδια και ομως το τελειωσα.ευχαριστω σε οσους βοηθησαν.

Αρέσει στους powerranger91 και ariadnim.
  9. VICKY210

VICKY210 Αρχάριος στο φόρουμ

Οι κώνοι βρε παιδιά,μπορούσαν και να αγοραστούν με λίγα φιορίνια.Εγώ το έσωσα έτσι

10. lost_angels

lost_angels Αρχάριος στο φόρουμ

εχω τελειωσει με τα φυτα αλλα μου λειπουν αναδυομενα Παρακαλω οποιος μπορει να βοηθησει Σ

11. [stsimpouklis]

[stsimpouklis] Γνώστης του φόρουμ

οποιος μπορει να βοθσει ας μου στειλει αναδυομενα στο oνομα φαρμας paintings
    ευχαριστω πολυ!!!!

Αρέσει στον/ην kolokythopitas.
  12. katerinath

katerinath Νέος ειδικός

καλημερα οποιος μπορει ας με βοηθησει το δρωμενο για κουπες ειναι πολλες δεν μου φτανουν οποιος μπορει να με βοηθησει ευχαριστω

13. ARGIR0123456

ARGIR0123456 Ενεργός συντάκτης

συναγροτοπουλα sos κουπες στειλτε κουπες ολοι μαζι για να φτασουμε στο τελος..........ευχαριστω

14. antzypet

antzypet Νέος ειδικός

παιδια χρειαζομαι κι εγω βοηθεια στης κουπες! οποιος μπορει ας βοηθησει! ευχαριστω εκ των προτερων!!

Αρέσει στον/ην psipsi1978.
  15. psipsi1978

psipsi1978 Αναλυτής του παιχνιδιού

εγώ να δεις!!

Αρέσει στον/ην pan15200188.
  16. FARMERLENA65

FARMERLENA65 Διοικητής του φόρουμ

πολύ φοβάμαι πως θα βγω στη γύρα κι εγώ...

Αρέσει στους Stefoulini και ολγα1112.
  17. OnionSlicer

OnionSlicer Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλημερα σε ολους!Καθε με καθε event βαζω στοχο να μην αναγκαστω να ζητησω βοηθεια απο τους συναγροτες μου αλλα δεν βλεπω να τα καταφερνω!Θα σας παρακαλουσα αμα σας περισευει καμια κουπιτσα να την μοιραστειτε μαζι μου!Καλη ολοκληρωση του δρωμενου σε ολους!Ευχαριστω εκ των προτερων!

18. takis601

takis601 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

καλημερα. και εγω δεν βλεπω να μαζευω ολες τις κουπες. οποιος εχει και μπορει ας στελει και σε μενα. ευχαριστω

19. nixa1111

nixa1111 Αρχάριος στο φόρουμ

Χρειάζομαι βοήθεια με τις κούπες! Αν σας περισσεύουν!Ευχαριστώ

20. kalampokiforever

kalampokiforever Αρχάριος στο φόρουμ

Καλησπέρα χρειάζομαι κούπες όποιος μπορεί να μου στείλει ευχαριστώ