Ανταλλαγές δώρων

Η συζήτηση στο 'Γενικό αρχείο' ξεκίνησε από τον/την *Pandora*, 26/8/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. ΣΤΑΘΗΣΟΛΕ

ΣΤΑΘΗΣΟΛΕ Γνώστης του φόρουμ

Καλοί μου συμπαίκτες και γείτονες καλημέρα! Ισως είναι η πρώτη φορά που κάτι δεν έκανα καλά και μάλλον θα χρειαστώ αλάτια. Οποιος μπορεί ας με βοηθήσει. Σας ευχαριαστώ πολύ!

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την πολύτιμη βοήθειά σας, σχεδόν τελείωσα με τ' αλάτια.
    Ας βοηθήσουμε άλλους που έχουν ανάγκη!!

Τελευταία επεξεργασία: 9/6/15
    Αρέσει στον/ην paokaki02.
  2. OnionSlicer

OnionSlicer Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλημερα!Πολυ ενδιαφερον το νεο εβεντ αλλα ταυτοχρονα και πολυ δυσκολο!Αμα καποιος μπορει να βοηθησει με κανενα αλατακι,ειναι ευπροσδεκτος!Ευχαριστω παρα πολυ εκ των προτερων

Αρέσει στον/ην paokaki02.
  3. SemK

SemK Επαγγελματίας του φόρουμ

Καλησπέρα συναγρότες! φαίνεται να έχω μείνει λίγο πίσω στα θαλασσινά μου αλάτια, οπότε θα παρακαλούσα όσους μπορούν να βάλουν ένα χεράκι...:) ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους με βοηθήσουν...:D καλή επιτυχία σε όλους...:D

4. anastz

anastz Νέος ειδικός

καλημερα σε ολους!
    δυσκολο εβεντ.. καθε βοηθεια σε αλατι καλοδεχουμενη, ευχαριστω ολους! καλη συνεχεια!

5. sofiaggeloudi

sofiaggeloudi Αρχάριος στο φόρουμ

οποιος θελει και μπορει ας στειλει κανα αλατακι ,γιατι ειναι ζορικο το εβεντ και δεν βλεπω να το βγαζω -ευχαριστω εκ των προτερων αυτους που θα στειλουν και αυτους που δεν θα στειλουν...καλη επιτυχια σε ολους στο εβεντ.

6. ...pdesypri...70

...pdesypri...70 Αρχάριος στο φόρουμ

χρειάζομαι αλάτι , ευχαριστώ πολύ

7. panago70

panago70 Νέος ειδικός

Γεια σε ολους!Οποιος μπορει θα ηθελα να με βοηθησει στελνωντας μου σπανακοπιτακι και γενικοτερα οτι αυξανει τους πε!Με αυτο θα καταφερω να τελειωσω το εβεντ κατα 80%!Ευχαριστω!(οχι κολοκυθομηλοπιτα,εχω)

8. -JOHNTR-

-JOHNTR- Ανερχόμενος συντάκτης

μου λείπουν 120 αλάτια όποιος μπορεί ας με βοηθήσει,παρακαλώ

9. t.n.s

t.n.s Προχωρημένος

θα παρακαλουσα πολυ οποιος μπορει να βοηθησει με αλατια! θελω αλλα 110!

Αρέσει στους t..ns, eirini10, μιμζι και σε ακόμα ένα άτομο.
  10. Stefoulini

Stefoulini Βαρόνος του φόρουμ

αλλα 180 αλατια θελω, οποιος μπορει ας βοηθησει :) ευχαριστω εκ των προτερων :))

11. Κατερινα44

Κατερινα44 Ανερχόμενος συντάκτης

καλησπερα. καθε βοηθεια για θαλασσινο αλατι ειναι καλοδεχουμενη. μου λειπουν αρκετα ακομα. οποιος μπορει ας με βοηθησει. σας ευχαριστω.

12. skgskg

skgskg Κόμης

καλησπέρα χρειάζομαι άλλα 129 αλάτια, σας παρακαλώ πολύ βοήθηστέ με. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

13. madmama

madmama Αρχάριος στο φόρουμ

Αν μπορει καποιος να με βοηθησει με τα αλατια παρακαλω, μου λειπουν καμια 80 αλατακια.Δεν ξερω αν το ποσταρω στο σωστο θεμα,αν οχι ας σβηστει.
    Ευχαριστω !

14. Golderone

Golderone Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει και μένα με κανένα αλατάκι. Ευχαριστώ

15. Stefoulini

Stefoulini Βαρόνος του φόρουμ

εγω ειμαι ενταξει τα μαζεψα σας ευχαριστω ολους παααρα παααρα πολυ στειλτε σε οσους δεν τα εχουν μαζεψει ακομα υπαρχει χρονος :)

16. vesnabt65

vesnabt65 Αρχάριος στο φόρουμ

Καλημερα,Παρακαλώ για λιγι βοήθεια με τα αλάταια!Ευχαριστώ

17. anastz

anastz Νέος ειδικός

καλημερα σας! οπως παντα γραψατε σε βοηθεια! ευχαριστω ολους, τωρα τρεχω να προλαβω γιατι αργησα λιγο...

18. Golderone

Golderone Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Ευχαριστώ θερμά όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο αίτημά μου για βοήθεια.

Αρέσει στους takis.00, Stefoulini και elenigri.
  19. SofiaXnd

SofiaXnd Τακτικός στο φόρουμ

Γεια σας...εγώ από αυτό το event χρειάζομαι πολλά πολλά φτερά!!Δεν έχω παρά μόνο 2...από ολόκληρη στρατιά με στάβλους!Επειγόντως,βοήθεια.Είμαι εδώ όποιος με χρειαστεί.! :)

Αρέσει στους misirli και Stefoulini.
  20. skgskg

skgskg Κόμης

καλησπέρα θα ήθελα και εγώ να με βοηθήσει όποιος μπορεί στέλνοντας μου φτερά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Στείλτε μου μήνυμα να σας βοηθήσω και εγώ.

Αρέσει στον/ην SofiaXnd.