Ανταλλαγές δώρων

Η συζήτηση στο 'Γενικό αρχείο' ξεκίνησε από τον/την *Pandora*, 26/8/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. Stefoulini

Stefoulini Βαρόνος του φόρουμ

αν μπορει καποιο συναγροτοπουλο ας στειλει μαρκαδορακια! :) 2 βηματα μου εμειναν...

2. Gulit1

Gulit1 Επιβλέπων του φόρουμ

Σας παρακαλω εαν μπορειτε να μου στειλεται μαρκαδορους για να μπορέσω να τελιωσω τις αποστολες.

3. -JOHNTR-

-JOHNTR- Ανερχόμενος συντάκτης

χρειάζομαι και εγώ μαρκαδόρους όποιος μπορεί ας μου στείλει,παρακαλώ

4. mariathasos

mariathasos Ανερχόμενος συντάκτης

κανέναν μαρκαδόρο παιδιά!!! γιατί τα βλέπω δύσκολα τα πράγματα... όλες οι μάρκες δεκτές ;):)

5. -ELKIS-

-ELKIS- Αρχάριος στο φόρουμ

Αγροτακια ειμαι στο τελευταιο βημα!!Σας παρακαλω βοηθειστε με να μαζεψω τους μαρκαδορους!!!!!!!!!!!Ευχαριστω και καλη συνεχεια!

6. SemK

SemK Επαγγελματίας του φόρουμ

Καλημέρα αγαπητοί αγρότες!
    Χρειάζομαι επειγόντως τη βοήθειά σας, γιατί μου λείπουν αρκετοί μαρκαδόροι...
    ευχαριστώ όσους με βοηθήσουν...:)

Τελευταία επεξεργασία: 1/6/15
  7. dimitra18

dimitra18 Αρχάριος στο φόρουμ

Οποιος μπορει να με βοηθησει ας μου στειλει μαρκαδόρους ευχαριστω πολύ.

8. panago70

panago70 Νέος ειδικός

Γεια σας!Εχω ενα προβλημα με τους μαρκαδορους εχω 10 και θελω ακομα 140 για το τελευταιο βημα με το τριανταφυλλο θα βγαλω καποιους αλλα αμα παρω 20 σημερα και 20 αυριο θα υπαρχουν πιο πολλες ελπιδες σας παρακαλω μην με αγνοησετε!

9. sweetgeorgia

sweetgeorgia Αρχάριος στο φόρουμ

Παιδια χρειαζομαι και εγω Μαρκαδορους... ειμαι στο τελευταιο σταδιο και χρειαζομαι αρκετους... για καποιον λογο ομως που δεν μπορω να καταλαβω οταν μαζευω τα φυτα δεν μου δινουν μαρκαδορους... Χρειαζομαι την βοηθεια σας!!! θα στειλω και εγω σε οποιον μου στειλει!

10. stroumfita_16

stroumfita_16 Ανερχόμενος συντάκτης

καλησπερα χρειαζομαι κ εγω μαρκαδορους για να τελειωσω το τελευταιο βημα. σας ευχαριστω εκ των προτερων.

11. sleuth

sleuth Αρχάριος στο φόρουμ

είμαι στο τελευταίο βήμα αλλά ξέμεινα εντελώς από αναδυόμενα. όποιος έχει την καλοσύνη ας βοηθήσει..
    ευχαριστώ προκαταβολικά!

12. vesnabt65

vesnabt65 Αρχάριος στο φόρουμ

Για σας!Είμαι στο τελευταίο βήμα και χρειάζομαι την βοήθεια σας για να το τελειώσω!Ευχαριστώ!!!

13. spyridoulakg

spyridoulakg Νέος ειδικός

καλημέρα όποιος μπορεί ας με βοηθήσει χρειάζομαι αρκετούς μαρκαδόρους για να τελειώσω το έβεντ. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

14. ...pdesypri...70

...pdesypri...70 Αρχάριος στο φόρουμ

καλημέρα χρειάζομαι μαρκαδόρους. Σας ευχαριστώ

15. SemK

SemK Επαγγελματίας του φόρουμ

Όποιος συναγρότης μεγαλύτερου επιπέδου μπορεί να δώσει ένα τσάτνι καρότο-μήλο, θα το ανταποδώσω με αλάτι...;)
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους βοηθήσουν...:)

16. panago70

panago70 Νέος ειδικός

Γεια κολοκυθομηλοπιτα παρακαλω!

17. t.n.s

t.n.s Προχωρημένος

καλησπερα σας! θα παρακαλουσα οσους μπορουνε να με βοηθησουν με το αναδυομενο του δρωμενου(θαλασσινο αλατι)

Αρέσει σε t..ns, eirini10, μιμζι και 3 σε άλλους.
  18. Stefoulini

Stefoulini Βαρόνος του φόρουμ

καλησπερα! χρειαζομαι ακομη 300 αναδυομενα, αλλα δεν ξερω αν θα προλαβω να τα βγαλω γιατι καθε μερα μου δινει και λιγοτερα. αν σας περισσευουν ομως τα δωρακια στειλτε αλατακι! :)

19. skgskg

skgskg Κόμης

καλημέρα όποιος μπορεί ας με βοηθήσει με τα αναδυόμενα χρειάζομαι πολλά ακόμα αλατάκια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αρέσει στον/ην paokaki02.
  20. makifa

makifa Αρχάριος στο φόρουμ

οποιος μπορει ας μου στειλει δωρο αλατι. Ευχαριστω το ονομα μου ειναι makifa