Ανταλλαγές δώρων

Η συζήτηση στο 'Γενικό αρχείο' ξεκίνησε από τον/την *Pandora*, 26/8/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. katerinath

katerinath Νέος ειδικός

καλημερα αν μπορειτε να με βοηθησετε χρειαζομαι κοκκινο λυχνιτη για να τελιωσω το ιβεντ ευχαριστω

2. dorita61

dorita61 Αρχάριος στο φόρουμ

χρηστος ανεστη!χρειαζομαι βοηθεια για το ιβεντ κοκκινο λυγνιτη,ευχαριστω

3. milka44*

milka44* Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπερα!!!! μου λειπουν 16 αναδυομενα να παρω την φασολια.....νομιζοντας οτι το ιβεντ τελειωνει στις 17.00 φυτεψα φυτο που δυστηχως εχει μιση ωρα επιπλεον με αποτελεσμα να μην προλαβαινω....οσοι μπορειτε βοηθηστε με!!:)

4. soula76

soula76 Αρχάριος στο φόρουμ

καλησπερα παιδια.οποιοσ μπορει ασ μου στειλει σασ παρακαλω ελβετικη σοκολατα γιατι αυριο θα λειπω σχεδον ολη την ημερα και δεν νομιζω να προλαβαινω να τισ μαζεψω.ευχαριστω!!!

Αρέσει στον/ην Stefoulini.
  5. abcdefx

abcdefx Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Aν κάποιος μπορεί και θέλει να μου στείλει ελβετική σοκολάτα. Ευχαριστώ πάρα πολύ!

Αρέσει στον/ην pan15200188.
  6. panago70

panago70 Νέος ειδικός

Χρειαζομαι την βοηθεια σας θελω πολλες ελβετικες σοκολατες σας παρακαλω!

7. Stefoulini

Stefoulini Βαρόνος του φόρουμ

λιγη βοηθεια με τις σοκολατες... ευχαριστω :)

8. katerinath

katerinath Νέος ειδικός

καλησπερα οποιος μπορει να με βοηθησει σας ευχαριστω!!

9. gian1

gian1 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλημέρα σε όλους. Παρακαλώ θα ήθελα να με βοηθήσετε. Δυσκολεύομαι στο ιβεντ. Μου λείπουν μεγεθυντικοί φακοί. Αν κάποιος θέλει και μπορεί ας μου στείλει. Ευχαριστώ.

10. panago70

panago70 Νέος ειδικός

Παιδια θελω μεγεθυντικους φακους!Ευχαριστω!

Αρέσει στον/ην rodaggelos70.
  11. katerinath

katerinath Νέος ειδικός

Καλημερααα αμα μπορειτε βοηθηστε με χρειαζομαι μεγεθυντικους φακους ευχαριστω!!!

12. adimoulas

adimoulas Ανερχόμενος συντάκτης

Για σας και από εμένα.
    περισσεύει κανένας μεγεθυντικός φακός.......

13. rodaggelos70

rodaggelos70 Ανερχόμενος

Καλησπερα!! θα ηθελα να παρακαλεσω οσους εχουν τελειωσει το ιβεντ να βοηθησουν με μεγενθυντικους φακους...ευχαριστω!!

14. SofiaXnd

SofiaXnd Τακτικός στο φόρουμ

χρειαζομαι κι εγω φακους..συγκεκριμενα 322!! για να τελειωσω το βημα με την φασολια και το 3 με το διακοσμητικο...οποιος μπορει ας βοηθησει παρακαλω...σε 1 ωρα μαζευω βατομουρο και νησι και σε αλλες 2.30-3 ωρες την πατρικη αγαπη και ορχιδεες...μακαρι να βγουν αρκετοι φακοι!! οσοι μπορειτε βοηθηστε με,θα ημουν ευγνωμων..καλη σας ημερα! :)

15. φεη2005

φεη2005 Αρχάριος στο φόρουμ

Καλησπέρα.Χρειάζομαι φακούς για την γραμμή της φασολιάς.Όποιος θέλει και μπορεί ας βοηθήσει.Ευχαριστώ.

16. Gulit1

Gulit1 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα. Μου έχει μείνει μόνο η αποστολή με την φασολιά. Όποιος μπορεί να μου στείλει μεγενθυτικούς φακούς. Μου λείπουν 205. Ευχαριστώ πολύ!

17. Stefoulini

Stefoulini Βαρόνος του φόρουμ

συναγροτες και συναγροτισσες σας παρακαλω βοηθεια! χρειαζομαι 100 μεγεθυντικους φακους! μου εχει μεινει μονο ενα βημα, απ οτι φαινεται εκανα λαθος υπολογισμους γι αυτο και δε ζητησα βοηθεια τις προηγουμενες μερες, οποιος μπορει ας βοηθησει παρακαλω. ΜΟΝΟ φακους! ευχαριστω :oops: τα χρειαζομαι για να παρω τη φασολια
    Σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια σας, μολις τελειωσα το δρωμενο και εβαλα και τη φασολια! Σας ευχαριστω πολυ που με βοηθατε καθε φορα! :) :inlove:

Τελευταία επεξεργασία: 13/5/15
  18. paint1

paint1 Αρχάριος στο φόρουμ

γεια σας θελω βιοτεχνικα που δινουν πε φαρμας π.χ. ψωμακι
    στο ονομα paintings1

19. SofiaXnd

SofiaXnd Τακτικός στο φόρουμ

Καλησπέρα σας φίλοι αγρότες και φίλες αγρότισσες...έκανα ένα μικρό λάθος και νόμιζα ότι το δρώμενο ξεκινούσε αύριο...Όπως και να χει,μάζεψα μόνο 46 μαρκαδόρους...καταστροφή,θέλω να πάρω την φασολιά γιατί χρειάζομαι σε κάθε δρώμενο τσαντιά,άρα θα ναι μια σιγουριά όταν ανοίξω τη φασολιά..μου μένουν 2 βήματα στην αποστολή,αλλά εντάξει θα την ανοίξω και θα έχω τις γραμμές που έχω κερδίσει στα δρώμενα..Λοιπόν,σας παρακαλώ όλες αυτές τις μέρες,μια στήριξη παραπάνω γιατί καθημερινά δεν θα μαζέψω πιστεύω 600 μαρκαδόρους και το λυπητερό είναι ότι αυτή την φορά θέλω να το τελειώσω το δρώμενο..μακάρι να έιχα κάνει αρχή καλύτερη..Παρακαλώ στείλτε μου μαρκαδόρους και όπως μπορώ θα σας βοηθήσω όλους!!Δεν θα σας αφήσω παραπονεμένους..απλά εξηγώ το πόσο τραγική είναι η κατάσταση,για να δείξετε λίγη κατανόηση όπως άλλωστε θα έκανα κι εγώ για σας..Ευχαριστώ πολύ,όλους.:)

Αρέσει στον/ην SemK.
  20. katerinath

katerinath Νέος ειδικός

καλημερα οποιος μπορει να μου στειλει μαρκαδοροι ευχαριστω!!!

Αρέσει στον/ην SofiaXnd.