Ανταλλαγές Πάρε - Δώσε

Η συζήτηση στο 'Σχόλια σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 24/12/25.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες,

Το αγαπημένο δρώμενο πολλών έφτασε πάλι!

Εδώ θα μπορείτε να ζητάτε και να προσφέρετε τα αντικείμενα της φάρμας.

Μπορείτε
    να δείτε την επίσημη ανακοίνωση
    εδώ:
    Mini-Event - Πάρε δώσε | Farmerama GR

Να υπενθυμίσουμε πως θα πρέπει να γνωρίζετε ότι πρέπει να χαρίζετε αντικείμενα μόνο σε παίκτες που εμπιστεύεστε. Δεν μπορούμε να σας διασφαλίσουμε τίποτα. Εάν κάνετε μια συμφωνία με κάποιον παίκτη για να ανταλλάξετε κάτι και αυτός την αθετήσει,
    η αποκλειστική ευθύνη είναι δική σας.

Επιπρόσθετα, για αποφυγή spamming θα απαγορεύονται οι επαναλαμβανόμενες αναρτήσεις. Αυτό σημαίνει πως ο κάθε παίκτης θα μπορεί να κάνει μία ανάρτηση όπου θα ζητάει αντικείμενα ανά δύο σελίδες. Συνεπώς όποιος παίκτης αναρτεί μονίμως σε αυτό το θέμα θα τιμωρηθεί και όλες οι αναρτήσεις του θα διαγραφούν.

Επίσης περαιτέρω αναρτήσεις συνεννόησης μεταξύ δυο παικτών θα διαγράφονται και θα τιμωρούνται. Αυτές θα πρέπει να γίνονται μέσω προσωπικών μηνυμάτων.

Μπορείτε επίσης να διαγράφετε προηγούμενες αναρτήσεις σας, ώστε να μπορέσετε να αλλάξετε κάποια προσφορά σας.

Καλή σας διασκέδαση!!!

2. daedalus90

daedalus90 Ενεργός συντάκτης

Γειά σε όλους και καλή χρονιά.

Χρειάζομαι λίγα πραγματάκια για να παίξω αποστολές στην λαχαναγορά.

Από ζώα: Καπιμπάρα, Πράσινος δενδρόβιος, Λόρις, Μανδαρίνος, Μανάτα, Κετζάλ, Τάπιρο καμπομάνι, Κοντοπάδαρος φρύνος, Τσαλαπετεινός, Μπάμπα γιόγκα, Μούντζακ, Ερμίνα, Καρδινάλιος, Μουστακλή, Γλάρος, Γολίαθος.

Από δέντρα: Μαρούλα, Φοίνικας καρυότα, Φαλακρό κυπαρίσσι, Αμμοδόχου, Αγριοσυκιά, Γλυκιά σημύδα, δέντρο της βροχής, Μπλέ μπανανιά, Βελανιδιά των Πυρηναίων, Φιδοσφένδαμος.

Αρέσει στον/ην misirli.
  3. stelios.kavala

stelios.kavala Επιβλέπων του φόρουμ

Αγαπημένοι μου συναγρότες και συναγρότησσες Φίλοι και Φίλες ξεκίνησα κάποιες εργασίες κα ζητάνε από τα παρακάτω είδη. Έτσι ζητάω και εγώ την βοήθειά σας εάν έχετε κατιτίς από τα παρακάτω πού είναι :
    Λιμνούλα Ιριδίζουσας Πέστροφας ,
    Φωλιά Γλάρου ,
    Φωλιά Μουστακαλής ,
    Φωλιά Ερμίνας ,
    Φωλιά Παγκολίνου ,
    Φωλιά Δράκου του Κομόντο ,
    Φωλιά Τάπιρο Καμπομάνι ,
    Φαλακρό Κυπαρίσσι ,
    Άνθος Κέϊβης ,
    Στάβλος Γουέντιγκο , Κ
    αλύβα της Μπάμπα Γιάγκα ,
    Κλουβί Δρακουλουπαπαγάλου .
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αρέσει στους misirli και SYLVART.
  4. georgia48

georgia48 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

χρόνια πολλά και με το καλό το νέο έτος όποιος θέλει να με εξυπηρετήσει χρειάζομαι γκίκο και κουμ-κουάτ σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Αρέσει στον/ην misirli.
  5. Dkaravidas

Dkaravidas Μαθητευόμενος στο φόρουμ

καλησπέρα και χρονια πολλά αν μπορεί κάποιος με κάποιο τρόπο να μου στειλει μια πορτοκαλή αναβάθμιση της κουκας θα το εκτιμουσα. είναι η μονη αναβάθμιση που μου λείπει από ολο το παιχνίδι. αν θέλετε ανταλλαγή με κατι πείτε μου ευχαριστώ εκ των προτερων

6. mariobross2000

mariobross2000 Προχωρημένος

Καλημέρα, χρονια πολλά και καλή χρονιά με υγεία!
    Σου έστειλα Φαλακρό Κυπαρίσσι και Κέϊβη
    Καλή Πρωτοχρονιά!

7. louloudaki.2001.

louloudaki.2001. Προχωρημένος

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους τους φίλους αγρότες!

Θα ήθελα να ζητήσω μερικά αρκετά παλιά διακοσμητικά αν τα έχει κάποιος που δεν τα χρειάζεται:
    • Συσκευαστής Μπλουζών
    • Κοινή Θέα
    • Εστία Γκολ
    • Ανταλλαγή αθλητικών φανελών
    • Σιντριβάνι Μιλκσέικ
    • Κανόνι παγωτού
    • Πάγκος παγωτού
    • Υπερφυσική παράδοση
    και κάποια δέντρα: Αλευρίτη, Άκι και Αρτόκαρπο

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων !!!!

Τελευταία επεξεργασία: 1/1/26 στις 16:37
  8. vickychris29

vickychris29 Ανερχόμενος συντάκτης

καλή χρονιά σε όλους! θα ήθελα τα παρακάτω διακοσμητικά
    εορταστικό μπλέξιμο
    σπίτι για τις γιορτές
    φορεστ γκουπ
    αν έχω κάτι που χρειάζεστε ευχαρίστως να ανταποδωσω

9. Hellenagal200010

Hellenagal200010 Νέος ειδικός

Καλή μέρα και καλή χρονιά με υγεία!!
    Από αμέλεια δεν είχα προλάβει να πάρω το χόκεϊ των Βίκινγκ από το αντίστοιχο δρώμενο και έτσι δεν έχω ολοκληρώσει την φασολιά.
    Ενημερώστε με για την ανταλλαγή.