Ανταλλαγές Πάρε - Δώσε

Η συζήτηση στο 'Σχόλια σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 19/6/25.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες,

Το αγαπημένο δρώμενο πολλών έφτασε πάλι!

Εδώ θα μπορείτε να ζητάτε και να προσφέρετε τα αντικείμενα της φάρμας.

Μπορείτε
    να δείτε την επίσημη ανακοίνωση
    εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/threads/Πάρε-δώσε.39232/#post-264819

Να υπενθυμίσουμε πως θα πρέπει να γνωρίζετε ότι πρέπει να χαρίζετε αντικείμενα μόνο σε παίκτες που εμπιστεύεστε. Δεν μπορούμε να σας διασφαλίσουμε τίποτα. Εάν κάνετε μια συμφωνία με κάποιον παίκτη για να ανταλλάξετε κάτι και αυτός την αθετήσει,

η αποκλειστική ευθύνη είναι δική σας.

Επιπρόσθετα, για αποφυγή spamming θα απαγορεύονται οι επαναλαμβανόμενες αναρτήσεις. Αυτό σημαίνει πως ο κάθε παίκτης θα μπορεί να κάνει μία ανάρτηση όπου θα ζητάει αντικείμενα ανά δύο σελίδες. Συνεπώς όποιος παίκτης αναρτεί μονίμως σε αυτό το θέμα θα τιμωρηθεί και όλες οι αναρτήσεις του θα διαγραφούν.

Επίσης περαιτέρω αναρτήσεις συνεννόησης μεταξύ δυο παικτών θα διαγράφονται και θα τιμωρούνται. Αυτές θα πρέπει να γίνονται μέσω προσωπικών μηνυμάτων.

Μπορείτε επίσης να διαγράφετε προηγούμενες αναρτήσεις σας, ώστε να μπορέσετε να αλλάξετε κάποια προσφορά σας.

Καλή σας διασκέδαση!!!

2. skgskg

skgskg Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα όποιος έχει και μπορεί ας μου στείλει Δέντρο ΝτιΚάπριο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

3. daedalus90

daedalus90 Ενεργός συντάκτης

Γειά σας. Χρειάζομαι λίγα πράγματα για να παίξω αποστολές.

Από ζώα: Νυχτερίδα, πελεκάνος, σκιουράκι, γολίαθος, Λόρις, καπιμπάρα, κετζάλ, γατόψαρο, πράσινος δενδρόβιος, μανδαρίνος.

Από δέντρα: λόνγκαν, αλευρίτης, άκι, μαρούλα, κυπαρίσσι του βάλτου, φοίνικα, καρυότα, ντι κάπριο, αμμουδόχου, καφεόδεντρο κεντάκι, λεύκη τρεμοφυλλοειδές, φαλακρό κυραπίσσι.

4. stelios.kavala

stelios.kavala Επιβλέπων του φόρουμ

Αγαπημένοι μου συναγρότες και συναγρότησσες Φίλοι και Φίλες. Εάν έχετε κατιτίς από τα παρακάτω και θέλετε να με βοηθήσετε θα το εκτιμούσα. Τα είδη που δεν έχω και ζητάω είναι :
    Λιμνούλα γατόψαρου ,
    Λιμνούλα Ιριδίζουσας Πέστροφας ,
    Λιμνούλα Μανδαρίνου ,
    Φωλιά Γλάρου ,
    Φωλιά Μουστακαλής ,
    Φωλιά Παγκολίνου ,
    Φωλιά Κετζάλ ,
    Φωλιά Δράκου του Κομόντο ,
    Καλύβα της Μπάμπα Γιάγκα ,
    Λεύκη Τρεμοφυλλοειδής ,
    Καφεόδεντρο " Κεντάκι " ,
    Δέντρο Ντι Κάπριο .
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή συνέχεια σε όλουυυυς.

5. bilbo

bilbo Ανερχόμενος

Καλησπερα ενδιαφερομαι για χιουι και ροζ εργαστηρια οποιος εχει και θελει καποια ανταλλαγη , αναμενω μηνυμα... Καλες ανταλλαγες σε ολους

6. IRENE26

IRENE26 Άρχων του φόρουμ

Καλημέρα, αν κάποιος έχει το διακοσμητικό "Βοήθεια από κάτω" και θέλει να το ανταλλάξει με κάτι που έχω.

7. KATEPINA

KATEPINA Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλημέρα, ξεκίνησα μετά από πολλά χρόνια καινούρια φάρμα και αναζητώ οποιοδήποτε δέντρο ή στάβλο μπορείτε να δώσετε...από δέντρα έχω μόνο αρωματικό και μελόδεντρο εκτός φυσικά από αυτά που αγοράζονται με χορτοτάλιρα...από στάβλους έχω φωλιά παρακίτ και τσούχτρες που μπορώ να προσφέρω αν θέλετε...θα εκτιμούσα κάθε βοήθεια...το όνομα μου στο παιχνίδι είναι με λατινικά κεφαλαία KATEPINA δλδ με π αγγλικό όχι ρ...ευχαριστώ!

8. georgia48

georgia48 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

καλησπέρα αν κάποιος θέλει να μου χαρίσει ΧΧΛ κουφοξυλιά σταφυλέα και δούριο θα ήμουν υπόχρεη!!! σας ευχαριστώ πολύ

9. kallia90

kallia90 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

φίλοι μου καλησπέρα θέλω να κάνω αποστολές και χρειάζομαι πεκάν, σταφυλέα και σάνταλο μπορείτε να βοηθήσετε? σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.