Ανταλλαγές Πάρε - Δώσε

Η συζήτηση στο 'Σχόλια σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 1/6/22.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. elli5571

elli5571 Ανερχόμενος συντάκτης

Παιδιά, καλημέρα. Ψάχνω για τις
    • Εξωπραγματικές προσφορές
    • όποιο καρουζέλ περισσεύει. μου λείπουν όλα...
    • Λαχταριστο παγωτό, δροσερο παγωτό
    Ευχαριστω πολυ!

2. smelini

smelini Αρχάριος στο φόρουμ

Καλημέρα σε όλους!!!
    Έχω ανάγκη από κίτρινη κουφοξυλιά, δέντρο πουλί παραδείσου, πουλί γραμματέας, ακανθόχοιρο, οκάπι και κάκαπο.....
    Άν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει και με χαρά να ανταποδώσω!!!!

3. Φριφρί

Φριφρί Νέος ειδικός

Καλησπέρα σας.

Είπα να κάνω και εγώ την προσπάθειά μου....
    Αναζητώ το διακοσμητικό Χρονόμετρο κουζίνας το παλιό (με το πλακάκι από κάτω ).
    Για την ανταλλαγή στείλτε μου μήνυμα.

Ευχαριστώ.

*** Ευχαριστώ πάρα πολύ για την ενημέρωση τον φίλο Ελπιδοφόρο1961

Τελευταία επεξεργασία: 4/6/22
  4. heavymetal7

heavymetal7 Έμπειρος

Γεια σας και πάλι, προσφέρω το διακοσμητικό παιχνίδι του πάγου (διακοσμητκό του τρέχοντος δρώμενου για την κύρια φασολιά) σε αντάλλαγμα θέλω μία λουλουδένια μελωδία. όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει μνμ.

5. bilbo

bilbo Ανερχόμενος

Καλησπερα , ανταλλαζω ροζ εργαστηρια και αναζητω χιουι , επισης ανταλλαζω ροζ εργαστηρια για ροζ εργαστηρια τα οποια δεν εχω , οποιος θελει η ειναι προθυμος για κατι ας στειλει μηνυμα εχω και αλλα διακοσμητικα δεντρα σπανια ας στειλει και θα τα βρουμε!!

Καλησπερα , στην διαφωνια που υπαρχει εγω ειμαι με το μερος του heavy μιας και το παιχνιδι με το συγκεκριμενο εβεντ κανει πολυ υποκειμενικες τις προσφορες , αφου για καποιον κατι σημαντικο ειναι για εναν αλλον ασημαντο , παλια ζητησα ανταλλαγη απο εναν παικτη που ειχε αφθονια σε ολα καποια ροζ εργαστηρια με ανταλλαγμα τις χαμστεροπαγιδες ( οταν ειχαν πρωτοβγει) εγω του εδινα μια με δυο για εναν ροζ και η απαντηση του ηταν οτι δεν ειμαι "ιδανικος" πελατης αφου αλλοι του εδιναν 8 για ενα ροζ εργαστηριο .Τοτε καταλαβα οτι ο καθενας φτανει μεχρι εκει που μπορει αφου οντως εχει δικιο οταν ο αλλος προσφερει κατι που δεν ειμαι καν κοντα στο να στον συναγωνιστω γιατι να "δωρισει" κατι που πηρε με κοπο και χρονια παιξιματος, ναι συμφωνω ειναι εβεντ χαρας και δωρεας αλλα οχι για ολους , ο αλλος μπορει να ειχε 10 ροζ εργαστηρια αρκουδας και να τα ειχε να καθονται αλλα αφιερωσε ωρες και χρηματα , ενω υπαρχουν ατομα 200 λεβελ που δεν εχουν ουτε ενα ροζ εργαστηριο , εδω φαινεται η διαφορα στον τροπο παιξιματος και στο τι αντιτιμο μπορει να ζητησει ο καθενας ( και αυτο ειναι οτι θελει) . Εξαλλου το να αγορασεις 2 ζωα τελευταιας κατηγοριας ειναι πανακριβα συνηθως γυρω στα 200εκ το ενα και μετα θελει και εργαλεια για να φτιαξεις τον σταβλο ολα αυτα μεταφραζονται σε ωρες, οποτε ο φιλος heavy ας ζητησει οτι θελει για τα αντικειμενα γιατι επαιζε απο παλια τα πηρε τοτε με τον χρονο που αφιερωσε και ας ζηταει και χιουι οχι λουλουδενιες μελωδιες!Εγω μαζι του και ειναι απολυτα λογικα , οσο για οποιον θελει να βοηθησει η να δωρισει κατι φυσικα ας το κανει με την καρδια του , αλλοι σκεφτονται διαφορετικα και αξιοποιουν αλλιως τις ωρες που περασαν στον υπολογιστη!

Αρέσει στον/ην maria_palou.
  6. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Καλησπέρα σε όλους.
    Το διακοσμητικό που δίνεται με αντάλλαγμα την μελωδία παραπάνω, το δίνω δωρεάν σε όποιον το χρειάζεται.
    Γιατί εγώ θεωρώ "κακό να ψάχνει κάποιος για κορόιδα" και να εκμεταλλευόμαστε τους συμπαίκτες μας. ;)

Αρέσει σε vagelis1968, αμφιθεα, SYLVART και 6 σε άλλους.
  7. elpidoforos1961

elpidoforos1961 Προχωρημένος

αγαπητή μου συμπαίκτρια, εάν αναζητάς το διακοσμητικό (με το μπλε και κίτρινο πλακάκι) τότε μάταια το αναζητάς. το συγκεκριμένο υπήρχε στο παιχνίδι μόνο κατά την διάρκεια του δρώμενου "γλάσο στην τούρτα - ιούλιος 2017". μετά το πέρας του δρώμενου άλλαξε γραφικό και έγινε όπως αυτό του δρώμενου "γλυκοψησίματα - φεβρουάριος 2016". δεν γνωρίζω τον σκοπό υπαρξής του στην λίστα ανταλλαγών του πάρε-δώσε. περισσότερα διάβασε στις σ.ε. του δρώμενου "γλάσο στην τούρτα".

Αρέσει στον/ην maria_palou.
  8. heavymetal7

heavymetal7 Έμπειρος

Ειδικά σ' αυτό το πάρε δώσε, καμία έλλειψη δεν βλέπω. Αρκεί για ένα χιούι να δώσεις 80 ασημίνες, ή 10 xxl ασημίνες, ή 10 ομπρέλες με κουκίδες, ή 40 αυγουλόδεντρα, ή 15 πουπουλόδεντρα, ή 6 λουλουδένιες μελωδίες.... Φυσικά πρέπει να έχεις και τις ανάλογες άδειες ανταλλαγής.

9. skias10

Κατι δεν κατάλαβες καλά.Δεν είπα ότι υπάρχει έλλειψη στους χιούι στο πάρε δώσε.
    Λόγω έλλειψης δικής μου τους ψάχνω ,γιατί έχω μετρημένους ,στα δάχτυλα του ενός χέριου.
    Και επίσης προτιμώ να δώσω κάτι παραπάνω και να γίνει η ανταλλαγή με κάποιον δικό μας Ελληνα συμπαίκτη, εξού και η ανάρτηση.
    Συμφωνεις ή έχει κάποια αντίρρηση και σ΄αυτό ;;

Τελευταία επεξεργασία: 5/6/22
    Αρέσει στους vagelis1968, αμφιθεα και toula25.
  10. heavymetal7

heavymetal7 Έμπειρος

Καλημέρα, τώρα το διευκρινίζεις και πάω πάσο... Τι παραπάνω δίνεις ; ίσως να μ' ενδιαφέρει η πρότασή σου και να σου δώσω τον πολυπόθητο χιούι.
    Σήμερα δίνω για κάθε 10 αυγουλόδεντρα ή 10 μελόδεντρα ή 10 γαλατόδεντρα θέλω 2 λουλουδένιες μελωδίες. Επίσης προσφέρω όλα τα διακοσμητικά του τρέχοντος δρώμενου της κύριας φασολιάς για μία λουλουδένια μελωδία για το κάθε ένα.

11. skias10

Ευχαριστώ για την ''δελεαστική'' σου πρόταση.
    Τα διακοσμητικά τα έχω ήδη και μπορώ να χαρίσω τα διπλά μου ,σε όποιον δεν προλάβει να τα πάρει.
    Οπότε όπως καταλαβαίνεις θα την απορρίψω.
    Επίσης Δεν πάσχω απο μελόδεντρα και αυγουλόδεντρα. Ακόμη και εάν τα χρειαζόμουνα ομως ,σίγουρα δεν θα αντάλλαζα
    για 10 απο αυτά, δίνοντας 2 λουλουδένιες μελωδίες . Ασύμφορη η πρόταση λοιπον και κάποιος πιο πονηρεμένος θα έλεγε ,
    ότι κρυβεται πολύ εκμετάλλευση και κοροιδία πίσω απο αυτό. Κατι που εσύ από ότι μας έδωσες να καταλάβουμε παραπάνω
    δεν το θεωρείς κακό.
    Και για να φτάσουμε στο διά ταύτα ,για όλους τους πιο πάνω λόγους , θα αποτανθώ αλλού για όλα όσα χρειάζομαι και με
    ενδιαφέρουν.
    Καλή συνέχεια στην ημέρα σου.

Τελευταία επεξεργασία: 5/6/22
    Αρέσει σε MariaStathaki, louloudaki.2001., αμφιθεα και 5 σε άλλους.
  12. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

heavymetal7 γίνεσαι κουραστικός. Κανείς δεν θέλει να σου "χαρίσει" λουλουδένιες μελωδίες. ;)
    Είτε σε αυτό τον λογαριασμό είτε σε άλλο. Το καλό σε αυτή την περίπτωση είναι οτι με το ντόρο που προέκυψε, δεν θα βρεις "κορόιδα" οπότε μην κουράζεσαι και το κυριότερο μην κουράζεις τους συμπαίκτες σου.

Διάβασα νωρίτερα :
    Το διάβασα και το ξαναδιάβασα. Ρώτησα τους άλλους συντονιστές αν κατάλαβα καλα.
    Φυσικά και είναι κακό να εκμεταλλευόμαστε άλλους ανθρώπους τόσο στο παιχνίδι , όσο και στην πραγματική ζωή. Δεν θέλω να φανταστώ ένα κόσμο που ο καθένας θα ψάχνει κορόιδα. Θέλω να πιστέψω οτι υπήρχε λάθος διατύπωση και ο συντάκτης θα ανακαλέσει την ανάρτηση του/της.

Αρέσει σε MariaStathaki, vagelis1968, louloudaki.2001. και 5 σε άλλους.
  13. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλημέρα σε όλη την παρέα και καλή Κυριακή, διαβάζω όλα αυτά που γράφονται και δεν πιστεύω στα μάτια μου, μα είναι δυνατόν, για ενα δρώμενο που μας βοηθάει να αποκτήσουμε ότι θέλει ο καθένας μας, να τσακωνόμαστε για το ποιος είναι το κορόιδο ή δεν είναι; Το δρώμενο είναι ανταλλαγές, ίσως κάποιες δωρεές και κάποιες πωλήσεις. Όποιος θέλει κάτι να χαρίσει απλά το κάνει. Νομίζω ότι δεν είμαστε καλά, καθόλου καλά, πραγματικά σε κάθε δρώμενο πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχουν τσακωμοί; Ενα παιχνίδι είναι βρε παιδιά, ας χαλαρώσουμε λίγο, κι ας αφήσουμε τις γκρίνιες στην άκρη;)
    Οσο για τα κορόιδα που διαβάζω, πραγματικά δε θέλω καν να το σχολιάσω, απλά ντρέπομαι γι αυτά που διαβάζω, και μάλιστα για νοήμων ανθρώπους το επίπεδο έπεσε πολύ........:wuerg:

Αρέσει σε sofiapao76, martha72, elenigri και 5 σε άλλους.
  14. dafro123

dafro123 Ενεργός συντάκτης

καλησπερα
    μηπως υπαρχει καποιο απο τα κατω διακοσμητικα?
    μουσικό κουτί καρουσελ
    μουσικο κουτι μονοκερος
    Ευχαριστω

15. skias10

Καλημέρα σε όλους !!!
    Ψάχνω να βρω κουόκα , ιριδίζουσα πέστροφα, παγκολίνο, κάκαπο, φασματώδες και πλεκόστομο.
    Όποιος φίλος/η ,μπορεί και θέλει να μου στείλει, θα του ήμουν υπόχρεη.
    Επίσης ψάχνω χιούι λόγω έλλειψης .
    Ζητήστε μου κάτι που θέλετε και εάν το έχω, ευχαρίστως να γίνει ανταλλαγή.
    Καλή συνέχεια !!!

Αρέσει στον/ην αμφιθεα.
  16. Panagiotiis

Panagiotiis Κόμης

Καλημέρα!
    Αναζητώ το εργαστήριο κεραμικής IV: ροζ (εργαστήριο ανακόντα) και το ανταλλάσσω με τον σταθμό πούπουλα παπαγάλου IV: ροζ.
    Στείλτε μου προσωπικό μήνυμα για την ανταλλαγή.

17. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Αυτά δεν στέλνονται ;)

18. Dr.Kelly

Dr.Kelly Δούκας του φόρουμ

Καλησπέρα. Ο μόνος τρόπος να καταλάβει κάποιος καλά είναι να διαβάσει ολόκληρη την ανάρτηση και σε καμία περίπτωση να μην επιλέξει συγκριμένες λέξεις ή φράσεις.
    Στα υπόλοιπα θα συμφωνήσω. Μακάρι να ζούσαμε όλοι σε έναν ιδανικό κόσμο.

Αρέσει στον/ην αμφιθεα.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.