Ανθοδεσμη τρομου

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την xaris68, 4/11/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. xaris68

xaris68 Στρατηγός του φόρουμ

Καλησπερα!!!
    Ειχα 14 ανθοδεσμη τρομου.Βαζω την πρωτη πηγαινω μετα στο χρονομετρο δε τη βλεπω.Ξανακανω την ιδια κινηση τιποτα.Εχω χρησιμιποιησει 4 δεν υπαρχουν στο χρονομετρο και ουτε στην αποθηκη.Και τωρα απο 14 υπαρχουν μονο 10 στην αποθηκη και δεν υπαρχουν ουτε στο χρονομετρο.Τις εχω χασει εχουν μπει στο χρονομετρο και απλα δεν τις βλεπω.Τι γινεται μπορειται να μου πειτε?

Αρέσει στον/ην Shamino.
  2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Λόγω τεχνικού προβλήματος η ανθοδέσμη του τρόμου δεν έχει καμία επίδραση στα φυτά. Το πρόβλημα το έχουμε προωθήσει.

3. xaris68

xaris68 Στρατηγός του φόρουμ

Το θεμα μου ειναι οτι δε τα βλεπω τα 4 βιοτεχνικα στο χρονομετρο αλλα δεν υπαρχουν και στην αποθηκη μου.Αλλα εχω μειωση χρονου.

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

5. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Δυστυχώς έχουμε πρόβλημα με το ιβέντ πανσελήνου. :(
    Θα ανοίξουμε ένα θέμα στα τεχνικά προβλήματα για να μπορείτε να ποστάρετε όλοι και να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα των προβλημάτων έτσι ώστε να τα προωθούμε άμεσα.
    Κάθε νέο θέμα θα διαγράφεται.
    Ευχαριστούμε για την κατανόηση.
    Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.