Ανθοδεσμη και λαγουδακι

Discussion in 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' started by xara2011, Apr 5, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. xara2011

xara2011 Έμπειρος

Καλη σας μερα :)
    Με το καλημερα το λαγουδακι μου εφαγε την ανθοδεσμη και δωρο δεν μου εδωσε ! ....υπαρχει καποιο προβλημα? ....να συνεχισω να δινω ανθοδεσμες .ή θα μου τις φαει τσαμπα ...-.- Να προσθεσω οτι εγινε στην βασικη φαρμα
    Μπορειτε να το κοιταξετε ?

ID: 20210832

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Σύμφωνα με τα logs τελευταία ανθοδέσμη που έδωσες ήταν σήμερα 05/04 στις 01:27
    Δεν έχεις δώσεις άλλη ανθοδέσμη απο τότε. Κάνε ανανέωση και δώσε τα μπουκέτα κανονικά στα λαγουδάκια.

3. xara2011

xara2011 Έμπειρος

Μα εδωσα μια που μου ειχε μεινει πριν φτιαξω αλλες λιγα μολις λεπτα πριν σας γραψω το μνμ o_O:eek: ....πως γινεται αυτο .....να εμφανιζε μια ανθοδεσμη χωρις να υπαρχει στην πραγματικοτητα ? Να προσθεσω ακομα οτι δεν μου εβγαλε εικονα οτι τελειωσα το ιβεντ και κερδισα την φασολια ...τυχαιο το ειδα και αυτο μολις τωρα ......εχω κανει ανανεωση .....

4. -*thumbelina*-

Κάνε ανανέωση και δες αν σου εμφανίζει ολοκληρωμένο το event. Αν θες μπορείς να επικοινωνήσεις με την υποστήριξη.

5. xara2011

xara2011 Έμπειρος

Το ιβεντ μου το δειχνει ολοκληρωμενο αλλιως πως θα σας ελεγα οτι τελειωσε .....δεν ενημερωθηκα με τα σχετικα ....εικονα,πυροτεχνηματα,το προβατο να χοροπηδαει ....ξερετε τωρα ! χαχαχα

Οκ αφου λετε δεν υπαρχει προβλημα να δωσω στην συνεχεια τις ανθοδεσμες μου .......ευχαριστω για την απαντηση :)

6. -*thumbelina*-

Μπορείς να συνεχίσεις να δίνεις κανονικά τις ανθοδέσμες.
    Παρακαλώ.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Thread Status:
Not open for further replies.