Ανατριχιαστικό δείπνο

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την FARMERLENA65, 7/3/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. FARMERLENA65

FARMERLENA65 Διοικητής του φόρουμ

Καλησπέρα ! ενώ το ιβέντ δεν έχει λήξει ακόμα μετατράπηκαν τα αναδυόμενα και δεν μπορώ να παραδώσω για τη φασολιά.
    ¨Ηθελα μόνο 14 κρανιοκουτάλες και περίμενα να μαζέψω πράγμα που έκανα τώρα αλλά φυσικά δεν δίνει αναδυόμενα. Δικαίωμά μου και πρόβλημά μου η επιλογή μου να φτάσω μέχρι το τελευταίο λεπτό του ιβέντ.

Αρέσει στους kolokythopitas, graganta και maria071966.
  2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Το δρώμενο ήταν προγραμματισμένο να λήξει χθες, πήρε όμως παράταση χωρίς όμως να αλλαχθεί η ώρα της μετατροπής των φυτών και των αναδυόμενων.

Αρέσει στον/ην kolokythopitas.
  3. FARMERLENA65

FARMERLENA65 Διοικητής του φόρουμ

αυτό όμως δεν είναι δικό μου θέμα γιατί δεν ευθύνομαι γι αυτό. Υπολόγιζα όσα λίγα αναδυόμενα υπολείπονταν να τα αγοράσω για τη γραμμή φασολιάς. Παρακαλώ για την επίλυση, ευχαριστώ.

Αρέσει στους kolokythopitas, graganta και misirli.
  4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Όταν θα έχουμε κάποια ενημέρωση για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε, θα σας ενημερώσουμε.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Αρέσει στον/ην kolokythopitas.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.