Αναρτήσεις με πολλαπλούς λογαριασμούς

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την -Snorkel-, 15/11/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Λυπάμαι που πρέπει για μία ακόμα φορά να χαλάσω την εορταστική ατμόσφαιρα του θέματος, αλλά οι κανόνες θα πρέπει να ακολουθηθούν από όλους και σε όλα τα νήματα.

Για μία ακόμα φορά θα πρέπει να σας υπενθυμίσω οτι ΔΕN μπορείτε να χρησιμοποιείται πολλαπλούς λογαριασμούς για αναρτήσεις στο forum. Και ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω το λόγο να γίνεται κάτι τέτοιο κατα επανάληψη και μετά από άπειρες συστάσεις. :(

2. chara1955

chara1955 Ενεργός συντάκτης

Για μία ακόμα φορά θα πρέπει να σας υπενθυμίσω οτι ΔΕN μπορείτε να χρησιμοποιείται πολλαπλούς λογαριασμούς για αναρτήσεις στο forum. Και ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω το λόγο να γίνεται κάτι τέτοιο κατα επανάληψη και μετά από άπειρες συστάσεις.δεν θα απολογηθω αλλα 2 λογαριασμοι που ειναι στηνλιστα των 1000 ισως αποτελουσαν μια εξαιρεση ,οσο την αναφορα στις συστασεις νομιζω οτι δεν αναφερεσται σε εμενα γιατι οι αναρτησεις μου στο φορουμ ειναι πολυ λιγες ευχαριστω

3. -Snorkel-

Αυτό δεν μου λέει απολύτως τίποτα. Μπορείς να συμμετέχεις και με τους υπόλοιπους λογαριασμούς σου στην λίστα. Αυτό επιτρέπεται απο τους κανόνες εφόσον έχουν τηρηθεί οι κανόνες περι Pushing και farming που θα προκύψει από τον έλεγχο στο τέλος του δρώμενου.
    Δεν υπάρχει καμία απαγόρευση ή όριο για συμμετοχή λογαριασμών του ίδιου παίκτη στο δρώμενο εφόσον δεν έχει γίνει Pushing. Αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι θα γράφεις στο φόρουμ με δεκάδες λογαριασμούς αν πάρεις μέρος με όλους τους λογαριασμούς σου.

Οι κανόνες ισχύουν ΓΙΑ όλους και όχι για μερικούς. Εχει επισημανθεί πάρα πολλές φορές απο τους συντονιστές και δεν είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε στον καθένα προσωπική σύσταση. Οφείλεις να γνωρίζεις τους κανόνες.

4. chara1955

chara1955 Ενεργός συντάκτης

δεν εκρυψα ποτε οτι εχω πολλους λογαριασμους ,παντα τηρω τους κανονες[ με εχετε ελεξει για αυτο]και αν θελετε να σβησω τις αναρτησεις τις σβηνω ,το οτι δεν τις εσβησα το εκανα απο σεβασμο προς το προσωπο σας καληνυχτα σας

5. -Snorkel-

Νομίζω οτι δεν διαβάζεις προσεκτικά τις αναρτήσεις μου
    Ούτε έγραψα οτι έκρυψες οτι έχεις πολλαπλούς λογαριασμούς ούτε οτι κάνεις Pushing.
    Το τεχνικό τμήμα θα το ελέγξει αυτό και όχι εγω.

Δεν σου απαγόρεψε κανείς να γράφεις και ούτε σου είπε να διαγράφεις τις αναρτήσεις σου.
    Αλλά αν συνεχίσεις να χρησιμοποιείς πολλαπλούς λογαριασμούς, θα αναγκαστούμε να αποκλείσουμε τους υπόλοιπους.

Το θέμα έχει ολοκληρωθει και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.