Ανανέωση premium.

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την Nantia123, 3/9/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Καλημέρα σας!
    Την μέρα που είναι να ανανεωθεί το premium -ενώ η κάρτα είναι εντάξυ, έχει λεφτά κλπ- το πρωι όταν μπαίνω δεν ισχύει. Δεν γίνεται αυτόματη συγκομιδή και όταν πάω στο αρχοντικό μου λέει "πάρε premium". Πήγα να το αγοράσω, αλλά μου λέει ότι υπάρχει στο καλάθι μου ένα πακέτο premium αγορασμένο από παλιά και δεν μπορεί να γίνει η συναλλαγή.
    Το ίδιο είχε συμβεί και τον προηγούμενο μήνα και αποκαταστάθηκε κάποια στιγμή -προφανώς όταν το σύστημα αγόρασε το premium για το νέο μήνα από μόνο του.
    Υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω ώστε να μην μένει ακάλυπτη η φάρμα για κάποιες ώρες;
    Χρήστης: Nantia123 ID: 34113173
    Ευχαριστώ!
    Να σημειώσω ότι έκανα ανανεώσεις κλπ.

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Το Premium έχει ανανεωθεί και θα ενεργοποιηθεί σε λίγη ώρα.

3. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Ευχαριστώ!
    Δηλαδή θα υπάρχει πάντα αυτό το μικρό κενό; Να το ξέρω για να προγραμματίζω ανάλογα.

4. -*thumbelina*-

Υπάρχει ένα μικρό διάστημα απο την μια ανανέωση στην άλλη, αλλά είναι bug το οποίο και θα διορθωθεί.

5. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Ευχαριστώ πολύ και πάλι!
    Παρακαλώ κλείστε το θέμα.

6. -*thumbelina*-

Παρακαλώ.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.