Ανακυκλωσίτα

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την maria.s, 15/8/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. maria.s

maria.s Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Γεια σας, προσπαθω να γεμισω την πρωτη δεξαμενη με φυτα και καρπους και ενω στην αρχη λειτουργουσε μια χαρα στη συνεχεια σταματησε να μου πιστωνει την αξια των φυτων ενω οντως εφυγαν απο τη αποθηκη μου. Εχτες το βραδυ ειχα πανω απο 2.000 ποντους (αφου ειχε ηδη σταματησει να πιστωνει τα φυτα μου) και σημερα οταν ξαναμπηκα βρηκα 134! Μειωνονται καθε φορα που παιζεις ή υπαρχει οντως καποιο προβλημα?
    ID: 53083457

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλημέρα και χρόνια πολλά
    Η πρώτη δεξαμενή γεμίζει με προϊόντα αξίας 250.000 Χορτοτάλιρων, αν τη γεμίσεις δεν μπορείς να βάλεις άλλα φυτά, πρέπει πρώτα να παίξεις με μπαταρίες να αδειάσει η δεξαμενή και να γεμίσεις ξανά με νέα φυτά.
    Κάθε φορά που παίζεις στον πρώτο πίνακα πρέπει να δώσεις, 10 μπαταρίες και προϊόντα από την πρώτη δεξαμενή, αξίας 5000 ΧΤ
    Στον δεύτερο πίνακα 25 Μπαταρίες και προϊόντα αξίας 25.000 ΧΤ
    Στον τρίτο πίνακα 35 Μπαταρίες και προϊόντα αξίας 50.000 ΧΤ
    Κάθε φορά που παίζεις μειώνονται τα προϊόντα στην πρώτη δεξαμενή

3. maria.s

maria.s Μαθητευόμενος στο φόρουμ

ααα οκ καταλαβα! ευχαριστω πολυ!

4. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Παρακαλώ , καλή συνέχεια
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.