Αναθεώρηση του αποκλεισμού μου από τη συζήτηση

Η συζήτηση στο 'Γενικό αρχείο' ξεκίνησε από τον/την steliosrakoun, 1/7/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
 1. steliosrakoun

  steliosrakoun Αρχάριος στο φόρουμ

  Δε νομίζω ότι προσέβαλλα κανέναν σε κανένα σημείο του τόπικ. Το ότι δε θέλω να γράψω με τον κανονικό μου λογαριασμό είναι απλώς διότι δεν επιθυμώ να διατυπωθούν οι απόψεις μου επώνυμα και στη συνέχεια να έχω να αντιμετωπίσω μια ''έχθρα'' προς το πρόσωπό μου από την πλευρά των διαχειριστών.

  Θα επιθυμούσα να αναθεωρηθεί ο αναίτιος αποκλεισμός μου και εννοείται ότι θα συνεχίσω να κρατώ το υψηλό επίπεδο που μέχρι αυτή τη στιγμή κράτησα στον διάλογο με τους άλλους παίκτες και διαχειριστές.
   
 2. -Snorkel-

  -Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

  Λυπάμαι αλλά όπως έγραψα ενας παίκτης με 2 επίπεδο δεν μπορεί να έχει γνώμη.

  Αν όντως έχεις άλλο λογαριασμό, τοτε μπορείς να εκφράσεις την άποψή σου χρησιμοποιώντας εκείνο το λογαριασμό.

  Αν λοιπόν θέλεις να κρατήσεις υψηλό επίπεδο, τότε να έχεις το θάρρος να γράψεις την αποψη σου και οχι να δημιουργείς εντυπώσεις χρησιμοποιώντας ψεύτικους λογαριασμούς .

  Οπως λοιπόν θα ήταν ανήθικο να χρησιμοποιήσουμε και εμείς ψεύτικους λογαριασμούς για να επαινούμε τους συντονιστές, απαιτούμε την ίδια αντιμετώπιση και απο εσάς. και σου εγγυώμαι δεν θα δεχθείς καμία εχθρική αντιμετώπιση απο εμάς.

  Δεν τίθεται θέμα άρση αποκλεισμού και το θέμα κλείνει.
   
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.