Αναζητηση διακοσμητικων

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την jimisraf1, 25/10/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. jimisraf1

jimisraf1 Επαγγελματίας του φόρουμ

Καλημερα...Υπαρχει καποιος τροπος να βρω αν εχω ενα διακοσμητικο,μεσα στα δεκαδες που εχω,εκτος απο το να πηγαινω το ποντικι,πανω σε καθε ενα?Επισης υπαρχει κανενα κολπο,να δω,ποια διακοσμητικα μπαινουν στην νεα εκταση πανσεληνου,χωρις να πηγαινω παλι,σε καθε ενα ξεχωριστα και μετα να βλεπω αν ειναι στη λιστα που εγραψε η Χαρα?

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Αν πας στη έκταση της Στοιχειωμένης έπαυλης και ανοίξεις την καρτέλα των διακοσμητικών, μπορείς να δεις ποια διακοσμητικά μπορείς να τοποθετήσεις. Τα υπόλοιπα έχουν απαγορευτικό.

Επίσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις την λειτουργία της αναζήτησης για να βρεις κάποιο διακοσμητικό που ψάχνεις.

3. jimisraf1

Καλημερα Κατερινα μου...Δεν λεω για τα διακοσμητικα που ειναι στην μπαρα...Λεω για τα εκατονταδες διακοσμητικα που ειναι τοποθετημενα σε εκτασεις...Ξερεις τι σκεφτηκα και σε παρακαλω,διορθωσε με αν σκεφτηκα λαθος...Να βγαλω φωτογραφια τις εκτασεις με τα διακοσμητικα,σαν πρεμιουμ και μετα να παω να τα βγαλω ολα στην μπαρα...Στη νεα εκταση της πανσεληνου θα δειχνει ποια διακοσμητικα μπαινουν...Αφου τα τοποθετησω, να ξαναβαλω τα διακοσμητικα στις εκτασεις που τα ειχα,με τη φωτογραφια...Πως το βλεπεις?Γινεται?

4. -*thumbelina*-

Αν έχεις το νέο premium μπορείς να αποθηκεύσεις τις εκτάσεις με τα διακοσμητικά, μετα να τα διαγράψεις, να τοποθετήσεις στο χώρο της Στοιχειωμένης έπαυλης τα διακοσμητικά που μπαίνουν εκει και μετά να κάνεις επαναφορά τις εκτάσεις με τα διακοσμητικά. Εκεί που θα λείπουν διακοσμητικά, μπορείς να τοποθετήσεις άλλα.
    Αν δεν έχεις το νέο premium, μπορείς να σημειώσεις ποια διακοσμητικά έχεις τοποθετημένα και μετά να τα βρεις με τη λειτουργία της αναζήτησης.

Αρέσει στον/ην kitsena.
  5. jimisraf1

Εκανα μετατροπη του παλιου αδαμαντινου πακετου,σε νεο πρεμιουμ χθες...Ακομα δεν μου εχουν στειλει μηνυμα...Αλλα πιστευω να μου στειλουν...Σ ευχαριστω...Να εισαι καλα απο υγεια και να περνας καλα...

Αρέσει στον/ην kitsena.
  6. -*thumbelina*-

Όταν τρέξει το επόμενο προγραμματισμένο script θα γίνει αυτόματα η αλλαγή του premium.

Παρακαλώ.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.