Αναζήτηση αποθήκης-λαϊκής

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την pikpak-8-, 5/9/21.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
 1. pikpak-8-

  pikpak-8- Μαθητευόμενος στο φόρουμ

  Καλησπέρα! Εδώ και τόσο καιρό παρατηρώ προβλήματα με την αναζήτηση και ενώ περίμενα να βελτιωθούν κάποια στιγμή τώρα βλέπω ότι όσο πάει και χειροτερεύουν.

  1ο πρόβλημα: Μπαίνω στη λαϊκή, γράφω στην αναζήτηση και τις περισσότερες φορές δεν δουλεύει (πρέπει να πατήσω σε άλλη καρτελά πχ αν είμαι στην επισκόπηση προϊόντων και γράψω "μήλο" δεν θα βγει αυτόματα και θα πρέπει να πατήσω στην καρτέλα προσφορά προϊόντων για να δουλέψει η αναζήτηση).
  2ο πρόβλημα: Βγαίνω απ τη λαϊκή και μόλις ξαναμπαίνω μετά από 5 δευτερόλεπτα έχει κάνει refresh και πρέπει πάλι να μπω στη διαδικασία να ψάξω αυτό που θέλω. Πχ αν είμαι στην κατηγορία προϊόντων και βγω για να κοιτάξω κάτι και να ξαναμπώ, με βάζει στην κατηγορία φυτά. Θα ήταν πολύ βολικό αν όταν ξαναέμπαινα στη λαϊκή να ήταν ακριβώς εκεί που το είχα αφήσει, όχι απλά στην ίδια κατηγορία αλλά και στην ίδια σελίδα κιόλας.
  3ο πρόβλημα: Στην αποθήκη όταν παίρνω κάτι να το τοποθετήσω μόλις ξαναμπώ έχει κάνει refresh και με πετάει στην πρώτη σελίδα πάλι (δηλαδή αν θέλω πχ να τοποθετήσω κάποια δέντρα που βρίσκονται στην 6η σελίδα, μόλις πατήσω ένα είδος και το τοποθετήσω μετά μόλις ανοίξω πάλι την αποθήκη θα είμαι στην 1η σελίδα, ενώ θα προτιμούσα να ήταν ακριβώς εκεί που το άφησα για να διαλέξω τα υπόλοιπα δέντρα της 6ης σελίδας που με ενδιαφέρουν και να μη χρειάζεται μετά από κάθε είδος να ξαναπηγαίνω από την 1η στην 6η σελιδα). Ελπίζω να έγινε κατανοητό.
  4ο πρόβλημα: Το συγκεκριμένο πρόβλημα το παρατήρησα για πρώτη φορά σήμερα και ήταν και η αφορμή που γράφω αυτό το ποστ. Πλέον η αποθήκη κάνει refresh ακόμα και αν έχω γράψει κάτι στην αναζήτηση (πχ αν έχω γράψει "λαγός" και μου βγάλει στάβλους και αναβαθμίσεις, μόλις πάρω τον στάβλο και τον τοποθετήσω στη φάρμα μετά που θα ξανανοίξω την αποθήκη για να πάρω την αναβάθμιση θα έχει χαθεί η αναζήτηση και θα με έχει πετάξει πάλι στην πρώτη σελίδα, οπότε θα πρέπει πάλι να πληκτρολογήσω "λαγός" στην αναζήτηση).

  Ελπίζω να βοηθήσει το ποστ μου και να δούμε κάποια βελτίωση γιατί είναι από τις πιο χρονοβόρες και κουραστικές διαδικασίες του παιχνιδιού.
   
  Αρέσει στον/ην Panagiotiis.
 2. -Snorkel-

  -Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

  Καλησπέρα

  Υπάρχει πρόβλημα με την αναζήτηση και το έχουμε προωθήσει ήδη.
  Υπάρχει κάποια άλλη ερώτηση;
   
 3. pikpak-8-

  pikpak-8- Μαθητευόμενος στο φόρουμ

  Δεν έχω κάποια ερώτηση. Απλώς ενημέρωσα για τα προβλήματα διότι υπάρχουν εδώ και μήνες (τα πρώτα 3) και τρώνε πολύ χρόνο. Το 1ο που ανέφερα παρατήρησα ότι έχει διορθωθεί σήμερα και αφού έχετε ήδη λάβει υπόψιν το 4ο λογικά θα διορθωθεί κι αυτό σύντομα. Θέλω να πιστεύω ότι θα φτιαχτούν και τα υπόλοιπα. Το θέμα μπορεί να κλείσει. Ευχαριστώ πολύ και καλή συνέχεια.
   
 4. -Snorkel-

  -Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

  Καλή συνέχεια.

  Το θέμα κλείνει.
   
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.