Αναδυόμενα

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την vasilismartsis, 20/3/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. vasilismartsis

vasilismartsis Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Έχω μια απορία. Φυτεύω ασταμάτητα χωρίς να χάνω χρόνο από τότε που ξεκίνησε το event της πανσελήνου και αφού έφτασα τα 2000 ζελεδένια αυτιά και 50 αναδυόμενα ξεκίνησα να φυτεύω άλλα φυτά μόνο για να πάρω αναδυόμενα (γιατί τα ζελεδένια αυτιά μου περίσσευαν). Έχει φτάσει μια μέρα πριν από το τέλος του event και έχω καταφέρει να φτάσω μόνο 50 κεμπάπ, δηλαδή ακόμα και να χρησιμοποιούσα super λίπασμα δεν θα προλάβαινα να φτιάξω 200. Η απορία μου λυπών είναι: τα φυτά του δρώμενου δίνουν περισσότερα αναδυόμενα ή τα φυτά με μικρό χρόνο ανάπτυξης (που φύτευα περισσότερο) δίνουν υπερβολικά λίγα αναδυόμενα;

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Οσο περισσότερος είναι ο αρχικός χρόνος ανάπτυξης ενός φυτού, τόσα περισσότερα αναδυόμενα δίνει.
    Τα φυτά με μικρό χρόνο ανάπτυξης που ρωτάς εσύ, δίνουν λίγα αναδυόμενα.

3. vasilismartsis

vasilismartsis Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Δηλαδή αν για παράδειγμα φυτεύω μαρούλι συνεχόμενα για 10 ώρες, θα πάρω λιγότερα αναδυόμενα από το να φυτέψω μια φορά βατόμουρο;

4. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Εγώ μπορώ να σου δώσω την επίσημη θέση της εταιρείας, μπορείς να δεις εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Συχνότητα-αναδυόμενων-σε-δρώμενα.17195/

Οσον αφορά το μαρούλι δεν θα πάρεις κανένα αναδυόμενο γιατί τα μαρούλια δεν μετέχουν στο δρώμενο.
    Αν ρωτάς γενικά μπορώ να σου πω ότι με το μάζεμα μαρουλιού θα βγάλεις ελάχιστα αναδυόμενα ανά σπορά.

Αρέσει στον/ην kitsena.