Αναδυόμενα δρώμενου

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την tempelxanas, 30/10/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. tempelxanas

tempelxanas Μόνιμος στο φόρουμ

Καλησπέρα.
    Τον τελευταίο καιρό έχετε δηλώσει με επίσημη ανακοίνωσή σας, ότι ο ρυθμός εμφάνισης αναδυόμενων, είτε στους καθημερινούς θερισμούς , είτε στων δρώμενων, εξαρτάται μόνο από την χρονική διάρκεια ωρίμανσης του κάθε αντικειμένου. (φυτό, ζώο, προϊόν κλπ).
    Είμαι επίπεδο 92. Έχω φυτέψει το φυτό του δρώμενου σε όλα τα μέρη της φάρμας. Κατά τον θερισμό, τα αναδυόμενα του δρώμενου που λαμβάνω είναι από 5 τεμάχια έως 9, ανά περιοχή.
    Γείτονάς μου, με επίπεδο 95 και ακολουθώντας την ίδια τακτική με εμένα, κατά τον θερισμό λαμβάνει από 9 τεμάχια έως 13, ανά περιοχή.
    Πως γίνεται αυτό και πως το εξηγείται.
    Μήπως τελικά εξαρτάται και από το επίπεδο του κάθε παίκτη και μας διαφεύγει;
    Ευχαριστώ.

Αρέσει στον/ην kitsena.
  2. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Ισχύει ότι έχει αναφερθεί στην επίσημη ανακοίνωση.

3. tempelxanas

Τα νούμερα που αναφέρω (5-9 & 9-13 τμχ ανά περιοχή) δεν είναι τυχαία.
    Γι αυτά, έχετε να πείτε κάτι;
    Ευχαριστώ.

4. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Δεν έχουμε να πούμε κάτι παραπάνω από το αυτονόητο, το οποίο το λες και μόνος σου. Φυτεύεις το ίδιο φυτό συνέχεια στους ίδιους χώρους και δεν παίρνεις κάθε φορά τον ίδιο αριθμό αναδυόμενων.
    Δεν υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός για να πάρεις τα ίδια, είτε συναγωνίζεσαι τον εαυτό σου σε επαναλαμβανόμενες σπορές, είτε ένα γείτονά σου.
    Οι διαφορές δεν είναι ουσιαστικές για να το ψάχνουμε τόσο εξονυχιστικά.

5. tempelxanas

Ευχαριστώ, το θέμα μπορείτε να το κλείσετε.
    Καλή συνέχεια.

6. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Παρακαλούμε , καλή συνέχεια
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.