Ανάρτηση μηνυμάτων μου

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την ath, 9/11/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. ath

ath Επίτροπος του φόρουμ

Καλημέρα, η ερώτηση μου είναι η εξής : όταν έχω αναρτήσει κάποιο μήνυμα και κάποιου παίκτη του αρέσει αυτό που έχω γράψει και έχει γράψει μου αρέσει τότε βλέπω κάποια νούμερα στις ειδοποιήσεις μου, πατάω επάνω και βλέπω για πιο θέμα είναι οι ειδοποιήσεις. Όταν όμως κάνω ανάρτηση σε κάποιο θέμα, όπως καλή ώρα αυτή την στιγμή, πως μπορώ να βλέπω αν μου έχει απαντήσει κάποιος συντονιστής; Στο παλιό φόρουμ κοιτάγαμε στα μηνύματα μας, σε αυτό σε πιο σημείο πρέπει να πάω για να το δω και να μην ψάχνω όλο το φόρουμ; Διότι μπορεί να μην το δω την ίδια μέρα και να έχει πολλές αναρτήσεις άλλων παιχτών και να πρέπει να ψάχνω και να μην ξέρω αν μου έχει απαντήσει κάποιος συντονιστής. Κάνω κάποιες ρυθμίσεις στον λογαριασμό μου; μπορεί να μου έρχεται κάποιο μήνυμα στα ερωτήματα που θέτω και να ξέρω που να πάω να τα βρω;ευχαριστώ και θα περιμένω κάποια απάντηση.

Τελευταία επεξεργασία: 9/11/14
  2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλημέρα.

Στις ειδοποιήσεις σου μπορείς να δεις τις απαντήσεις των συντονιστών.

Επίσης όταν έχεις ανοίξει ένα θέμα και έχεις κάποιο ερώτημα, καλό είναι να ψάχνεις να το βρεις στην ενότητα που το έχεις ποστάρει και ας έχουν γράψει άλλοι συμπαίκτες σου ποστ μετά από σένα.
    Τα προηγούμενα ποστ σου για παράδειγμα που απαντήθηκαν απο συντονιστές, είχαν πάει στην δεύτερη σελίδα στην ενότητα " βοήθεια για αρχαρίους " , όπου και τα πόσταρες.
    Με έναν απλό έλεγχο θα τα έβλεπες εύκολα! ;)

3. ath

ath Επίτροπος του φόρουμ

οκ, ευχαριστώ την επόμενη θα το ψάξω λίγο καλύτερα το θέμα. Διότι στις ειδοποιήσεις έβλεπα μόνο αυτά που μου είχαν κάνει άλλοι παίχτες ότι τους άρεσαν αυτά που είχα γράψει, δεν είχα δει τις απαντήσεις των συντονιστών γι΄ αυτό αναρωτιόμουνα. Καλά να είστε και καλημέρα και πάλι.

4. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Να είσαι καλά και συ!
    Καλή συνέχεια στη μέρα σου και πάλι!

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.