Ανάκτηση παλιού λογαριασμού

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την iki, 23/8/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. iki

iki Αρχάριος στο φόρουμ

Μπορεί κάποιος να μου πει πού μπορώ να απευθυνθώ για την ανάκτηση ενός παλιού λογαριασμού από τον οποίο θυμάμαι μόνο το username, τα ονόματα μερικών φίλων, το επίπεδο και το έτος δημιουργίας στο περίπου και την εμφάνιση τής φάρμας; Ή έστω να μου πει κάποιος αν γίνεται να τον ανακτήσω από τη στιγμή που έχω μόνο αυτά τα στοιχεία. Ευχαριστώ.

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Στην αρχική σελίδα εισόδου στο παιχνίδι, κάτω από το πλαίσιο που γράφεις το όνομα χρήστη, θα δεις την εντολή "ξέχασες τον κωδικό πρόσβασης" , θα πατήσεις εκεί θα συμπληρώσεις το όνομα σου στο παιχνίδι του παλαιού λογαριασμού που ψάχνεις και θα ακολουθήσεις τις οδηγίες.
    Βασική προϋπόθεση γι αυτό είναι, να βάλεις το σωστό email, αυτό που είχες δηλώσει για εκείνη τη φάρμα και να είναι και επιβεβαιωμένο.

3. iki

iki Αρχάριος στο φόρουμ

Ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημα. Έχω χάσει την πρόσβαση στο email και δεν έχω άλλο τρόπο να μπω.

4. *Kirki*

Δυστυχώς, δεν μπορείς να κάνεις ανάκτηση του λογαριασμού σου τότε.
    Υπάρχουν κάποιες δικλείδες ασφαλείας για τους λογαριασμούς. Και το email είναι ένας απ αυτούς.

5. iki

iki Αρχάριος στο φόρουμ

Δε γίνεται τίποτα άλλο? Αν πω τα στοιχεία που θυμάμαι σε κάποιον δε γίνεται να αλλάξω το email ή κάτι τέτοιο? Ακόμα και το gmail κάνει κάτι αντίστοιχο.

6. *Kirki*

Όταν λες να πεις στοιχεία που θυμάσαι σε κάποιον τι ακριβώς εννοείς;
    Και πως με αυτόν τον τρόπο θα ξέρουμε εμείς ότι είναι δικός σου ο λογαριασμός;

7. iki

iki Αρχάριος στο φόρουμ

Γιατί αν ήθελε κάποιος άλλος το λογαριασμό θα έδινε τα στοιχεία πολύ νωρίτερα. Έχω να μπω τόσο καιρό που έχουν διαγραφεί όλοι μου οι φίλοι και μιλάμε για πάνω από χρόνο. Επίσης κανένας άλλος δε θα μπορούσε να ξέρει τους φίλους που είχα. Είχα ακόμα και το ID αλλά χάθηκε μαζί με τους κωδικούς. Δε θέλω πρόσβαση κατευθείαν στο λογαριασμό, θέλω αν γίνεται να δω τουλάχιστον το email μου να σιγουρευτώ ότι γράφω το σωστό κι αν πάλι δε γίνει βλέπουμε.

8. *Kirki*

Επικοινώνησε σε παρακαλώ με την υποστήριξη.
    Την υποστήριξη θα τη βρεις κάτω απ το ξύλινο πλαίσιο της φάρμας σου.

9. iki

iki Αρχάριος στο φόρουμ

Ευχαριστώ

10. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.

Το πρόβλημα προωθήθηκε στην υποστήριξη και το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.