Ανάκτηση Λογαρισμού μου

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την Babinos_96, 16/4/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. Babinos_96

Babinos_96 Αρχάριος στο φόρουμ

Καλησπερα σας ηθελα τη βοηθεια σας σε κατι ! Πριν 3 περιπου χρονια ξεκινησα να παιζω φαρμεραμα ... ειχα μια πολυ καλη φαρμα και σε αρκετα υψηλο επιπεδο . Τοτε επειδη δεν ειχα email ειχα δωσει μιας παλιας φιλης ( που δεν εχουμε καμια επαφη τωρα ωστε να της ζητησω να μου πει τον κωδικο μου απο το email της μιας και ζητησα ανακτηση στοιχειων τα οποια σταλθηκαν στο email της ) αν και θυμαμαι το ονομα χρηστη μου υπαρχει περιπτωση σας παρακαλω πολυ να παρω με καποιο τροπο την παλια μου φαρμα πισω γνωριζοντας μονο το ονομα χρηστη?

Γνωριζω ονοματα γειτονων ημερομηνιες και αρκετες λεπτομερειες για τη συγκεκριμενη φαρμα μιας και ηταν δικια μου αλλα δεν θυμαμαι τον κωδικο μου μιας και ειχα δωσει το email μιας φιλης που δεν εχουμε καμια επαφη ουτε μπορουμε να επικοινωνησουμε ! Ευχαριστω εκ των προτερων.

συγχώνευση απο διπλοποστάρισμα

Η τελευταία επεξεργασία έγινε από συντονιστή: 17/4/15
  2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλήμερα. Επικοινώνησε με την υποστήριξη για να σου δώσουν πληροφορίες σχετικά με το πρόβλημά σου.

3. Babinos_96

Μπορειτε να μου πειτε πως η που μπορω να επικοινωνισω με την υποστηριξη?

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Κάτω απο το ξύλινο πλαίσιο της φάρμας, στα δεξιά γράφει "Υποστήριξη." Θα το πατήσεις, θα περιγράψεις το πρόβλημά σου και θα πατήσεις "Αίτημα"

5. Babinos_96

Σαες ευχαριστώ πολύ !

6. azul*

azul* Εξαιρετικό ταλέντο

Παρακαλούμε,καλό βράδυ.
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.