Αλπική περιοχή - γλυκιά αλλαγή.

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την geoba, 27/12/22.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. geoba

geoba Ειδικός του φόρουμ

Καλησπέρα και χρονια πολλά!
    Εκείνες τις καραμελιτσες τις έφαγαν τα ξωτικά των ημερών??? :p

2. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα,χρόνια πολλά.
    Ιδιαίτερα σπάνιο είδος.

3. geoba

geoba Ειδικός του φόρουμ

Καλησπέρα...
    Όχι και τόσο ιδιαίτερα σπάνιο είδος τις προηγούμενες ημερες!!! Έχει εδώ και 5-6 ημέρες που είναι άφαντες και αναρωτιόμαστε τον λογο...

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Δεν βλέπω πόλλους να αναρωτιόνται πάρα έναν.

Αν λαμβάνες πολλές στο παρελθόν, τότε σημαίνει ότι υπήρχε πρόβλημα στο λογαριασμό σου. Επικοινώνησε με την υποστήριξη να το ελέγξει.

5. geoba

geoba Ειδικός του φόρουμ

Βλέπεις μόνο έναν να το ποστάρει. Δεν σημαίνει όμως ότι δεν το συζητήσαμε κάποιοι συμπαίκτες μεταξύ μας! Μιλάμε ξέρεις μεταξύ μας είτε με μνμτα είτε στο τηλέφωνο, λέμε τα νέα μας, κανένα καλαμπουράκι και τα της φάρμας μας. Και γίνονταν σε όλους μας. Ούτε από το μυαλό μου το έβγαλα ούτε από το στομάχι μου το γέννησα!!! Πριν 10 μέρες έδινε καραμέλες ο πελατης του σαββατοκύριακου στις παραγγελίες του. Το προηγούμενο σ/κ δεν έδινε. Έδωσε όμως 2-3 φορές καραμέλες ο πελάτης φίοντορ πιγκβιντζόν. Και έκτοτε τίποτε. Γι αυτό και το έκανα ερωτημα. Τώρα θέλεις να επικοινωνήσουμε όλοι με την υποστήριξη (ως μυθομανείς ίσως) ή μόνο εγώ???

Αρέσει στον/ην vagelis1968.
  6. -Snorkel-

Άρα είσαι ο εκπρόσωπος τύπου μιας ομάδας ατόμων.

Οι πελάτες είναι οι ίδιοι κάθε Σαββατοκύριακο.
    Όπως σου απαντήθηκε, οι γλυκιές αλλαγές είναι σπάνιες.

Αλλοίμονο αν οι πελάτες έδιναν συνέχεια γλυκιές αλλαγές. Όλοι θα είχαν τερματίσει τότε.
    Αν έτυχε και σου έδινε πολλές, τότε θα ήταν πρόβλημα, Αν θες να γίνει έλεγχος, επικοινώνησε με την υποστήριξη και αν όντως έλαβες πολλές, θα σου αφαιρεθούν.

Αν νομίζεις οτι είσαι μυθομανής (έτσι αυτοχαρακτηριστηκες και ουδέποτε είπα κάτι τέτοιο εγώ), τότε θα πρέπει να το κοιτάξεις μόνος σου. Η υποστήριξη δεν μπορεί να σε βοηθήσει σε αυτό.

Αρέσει στους -*Hermes*- και *Kirki*.
  7. geoba

geoba Ειδικός του φόρουμ

Αλίμονο!!!

8. -Snorkel-

Ακριβώς αλίμονο αν νόμιζες οτι θα φτάσεις 20 επίπεδο σε ένα μήνα.
    Αυτό δεν θα ήταν παιχνίδι αλλά ψυχαναγκασμός. ;)

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.