Ανακοίνωση Αλλαγή στη 'Τάρτα Pinky Pie'

Η συζήτηση στο 'Αρχείο κεντρικών' ξεκίνησε από τον/την -Snorkel-, 14/11/13.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
 1. -Snorkel-

  -Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

  Γεια χαραντάν αγρότες.

  To event ΜΥ LITTLE PONY που πραγματοποιήθηκε πριν λίγο καιρό είχε ως ανταμοιβή την ‘Τάρτα της Pinky Pie’. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με αυτό! Μερικοί παίκτες χρησιμοποιούν στις θέσεις μπόνους βιοτεχνικά προϊόντα μεγάλης διάρκειας για μεγάλο χρονικό διάστημα και σε συνδυασμό με την χρήση της Τάρτα της Pinky Pie αυτό τα χρονικά διαστήματα γίνονται τεράστια. Ο λόγος είναι ότι η Τάρτα της Pinky Pie επιδρά στον αρχικό χρόνο ενός βιοτεχνικού προϊόντος. Δεν είχαμε σκεφτεί αυτή την πιθανότητα στον αρχικό σχεδιασμό της χρήσης της Τάρτας Pinky Pie γι αυτό και έχουμε θέσεις μπόνους με τεράστιους χρόνους διάρκειας στο παιχνίδι. Αυτός είναι και ο λόγος που εισαγάγουμε ένα όριο που θα σταθεροποιήσει την μέγιστη τιμή που μπορεί να αυξηθεί ο χρόνος. Το όριο αυτό τίθεται στις 200 ώρες. Λυπούμαστε για αυτή την αλλαγή αλλά δυστυχώς είναι απαραίτητη.

  Με απλά λόγια, ο μέγιστος χρόνος στις θέσεις μπόνους με την χρήση της Τάρτας της Pinky Pie είναι 200 ώρες.

  Αλλά μην ανησυχείτε : Όλα τα μπόνους που ήδη είναι ενεργά δεν θα επηρεαστούν, η αλλαγή θα ισχύει στις νέες ενεργοποιήσεις των βιοτεχνικών προϊόντων στις θέσεις μπόνους.

  Η αλλαγή θα πραγματοποιηθεί στις 22.05.2013 στις 15.00

  Η ομάδα του Farmerama
   
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.