Αλλαγή επιπέδου στο Bahamarama!

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την _mparmpakotsos_, 8/1/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. _mparmpakotsos_

_mparmpakotsos_ Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπέρα σας,

βλέπω ξαφνικά στο Bahamarama πως μου δείχνει ότι είμαι στο επίπεδο 20 ενώ ήμουν στο 201 περίπου απ' ότι θυμάμαι... Έγινε κάποια αλλαγή με τα επίπεδα στο Bahamarama;;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

:)

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλησπέρα
    Κανε μια ανανέωση της σελίδας του παιχνιδιού και αν το πρόβλημα συνεχίζει, μπορείς να μας δείξεις ένα screenshot?

3. _mparmpakotsos_

Καλησπέρα ξανά,

έκανα ανανέωση, καθάρισα και ιστορικό και coockies για σιγουριά αλλά το πρόβλημα επιμένει...

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Μπορείς να μας πει τι browser χρησιμοποιείς; Δοκίμασες να δεις αν το πρόβλημα εξακολουθεί και απο άλλον browser;

5. _mparmpakotsos_

Από Firefox Mozilla έμπαινα... Μόλις έλεγξα όμως και από Chrome και από Opera (με καθαρισμένα ιστορικά και coockies) και το πρόβλημα δυστυχώς επιμένει...

6. -*thumbelina*-

Ελέγξαμε το λογαριασμό σου και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι στον υπολογιστή σου.
    Τι λειτουργικό χρησιμοποιείς; Δοκίμασε να κάνεις μια επανεκκίνηση τον υπολογιστη σου και δες αν θα διορθωθεί το πρόβλημα.

7. _mparmpakotsos_

Θα το ελέγξω σε λίγο γιατί αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να κάνω επανεκίνηση... Αν μπορείτε κρατήστε το θέμα ανοιχτό μέχρι το βράδυ μήπως και χρειαστεί να σας ρωτήσω κάτι παραπάνω αν το πρόβλημα επιμείνει...

Ευχαριστώ... :)

8. -*thumbelina*-

Το θέμα θα παραμείνει ανοιχτό να μας πεις αν διορθωθεί το πρόβλημα.

9. _mparmpakotsos_

Καλησπέρα σας και πάλι,

δυστυχώς το πρόβλημα δεν λύθηκε ούτε μετά από την επανεκκίνηση του υπολογιστή και καθαρισμό ιστορικού και coockies...
    Αν σας βοηθάει λίγο ίσως, νομίζω πως αυτό έγινε μετά από επίπεδο που άλλαξα στο Bahamarama κατά τη διάρκεια παράδοσης ζώων στο δρώμενο ''Στάβλοι Νέον'' εξαιτίας των ΠΕ που δίνει ως δώρο σε κάποια βήματα... Και πάλι όμως δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για το πότε ακριβώς μπορεί να δημιουργήθηκε το πρόβλημα... Πάντως εχτές είμαι σίγουρος πως το επίπεδο του Bahamarama φαινόταν με το σωστό τρόπο...
    Στην ουσία δεν έχει επηρεαστεί κάτι άλλο στη φάρμα μου όσον αφορά φυτά, δέντρα ή ζώα οπότε δεν είναι κάτι πολύ σοβαρό... Το μόνο που είναι λάθος είναι απλά ο αριθμός του επιπέδου όπως το βλέπετε και στην φωτογραφία που σας έστειλα πριν...

Θεωρώ πως αφού δεν μπορείτε να κάνετε κάτι εσείς και επειδή δεν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα όσον αφορά τη λειτουργία της φάρμας μου, το θέμα μπορεί να κλείσει και ελπίζω με το καιρό το ''πρόβλημα'' να αποκατασταθεί... :)

Σας ευχαριστώ ξανά για την ανταπόκρισή σας...

:)

10. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Ελέγξαμε το λογαριασμό σου και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.
    Εχεις το σωστό επίπεδο απλά δεν φαίνεται το τελευταίο νούμερο.
    Θα το προωθήσουμε όμως στο αρμόδιο τμήμα

11. _mparmpakotsos_

Καλησπέρα σας,

εχθές είχα την δυνατότητα να μπω στο παιχνίδι από τον υπολογιστή ενός φίλου ο οποίος έχει διαφορετική οθόνη από την δική μου (είναι πιο μακρόστενη και πλατιά ενώ η δική μου οθόνη είναι λίγο πιο τετραγωνισμένη) και παρατήρησα πως στην δική του οθόνη που έχει μεγαλύτερη έκταση στο πλάτος το επίπεδο του Bahamarama φαινόταν κανονικά, οπότε η ανάλυση της δικής μου οθόνης ευθύνεται για το ότι δεν μπορώ να δω το επίπεδο κανονικά...

Σας ευχαριστώ για την βοήθεια και την προσοχή σας...

;)

12. -*thumbelina*-

Παρακαλούμε.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.