Αλλαγή αριθμού πιστωτικής στην Τράπεζα

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την Nantia123, 24/10/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Καλημέρα σας.
    Θα ήθελα να με πληροφορήσετε αν υπάρχει τρόπος να αλλάξω τον αριθμό και ημερομηνία λήξης της πιστωτικής κάρτας που έχει αποθηκευμένη η τράπεζα.
    Ξέρω ότι μπορώ να τη διαγράψω και να βάλω τα νέα στοιχεία, αλλά θα ήθελα να μην ακυρωθεί παράλληλα το πακέτο premium που έχω. Η επιλογή στην τράπεζα γράφει ότι ακυρώνεται...

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

καλησπέρα

Θα πρέπει να διαγράψεις την κάρτα και να κάνεις εκ νέου εισαγωγή των στοιχείων.
    Το Premium δεν θα ακυρωθεί. Απλά θα πρέπει να το ανανεώσεις όταν λήξει βάζοντας τα νέα στοιχεία. Έτσι και αλλιώς δεν θα ανανεωθεί μόνο του αν έχουν αλλάξει τα στοιχεία της κάρτας σου οπότε δεν θα χάσεις απολύτως τίποτα.

3. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Έλεγα μήπως μπορούσε να συνεχιστεί χωρίς ανανέωση -παίρνοντας αυτόματα τα στοιχεία της νέας κάρτας- γιατί πιθανόν θα είμαι σε ταξίδι τη μέρα της ανανέωσης. Δε πειράζει θα το φροντίσω.

Ευχαριστώ πολύ! Μπορείτε να κλείσετε το θέμα.

4. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Παρακαλούμε καλή συνέχεια
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.