Αλλαγή Σημαίας

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την lambrid1, 13/10/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. lambrid1

lambrid1 Αρχάριος στο φόρουμ

Γεια σας,

Είχα κάνει ένα ταξίδι στην Πολωνία και η σημαία του παιχνιδιού άλλαξε από ελληνική σε πολωνική. Τώρα που επέστρεψα η σημαία μου δεν άλλαξε ξανά στην ελληνική με αποτέλεσμα να μην μπορώ να πραγματοποιήσω αγορές στο παιχνίδι με την paysafecard μου. Απευθύνθηκα στην υποστήριξη του παιχνιδιού και μου απάντησαν πως δεν έχουν επαρκή στοιχεία και ότι δεν έχουν καταλάβει ποιο είναι το πρόβλημά μου.

Σας παρακαλώ βοηθήστε με.

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Μπορείς να μου δώσεις το No ticket που επικοινώνησες με την υποστήριξη;

3. lambrid1

Αριθμός μηνύματος : ******

Κωδικός : **********

αφαίρεση κωδικών

Η τελευταία επεξεργασία έγινε από συντονιστή: 13/10/18
  4. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Σε παρακαλώ πολύ, επικοινώνησε εκ νέου με την υποστήριξη, επιλέγοντας την κατηγορία γενικά προβλήματα, και όχι την κατηγορία προβλήματα πληρωμών.

5. lambrid1

Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή αλλά στο κέντρο υποστήριξης εδώ και 2 μέρες έχει πέσει το reCAPTCHA και δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ότι δεν είμαι ρομπότ για να μπορέσω να ξαναστείλω μήνυμα στην υποστήριξη. Μήπως μπορείτε εσείς να το προωθήσετε κάπως;

6. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Ενώ είσαι στη φάρμα, κάτω απο το ξύλινο πλαίσιο, στα δεξιά, γράφει Υποστήριξη. Θα το πατήσεις, θα επιλέξεις ως είδος προβλήματος Γενικές ερωτήσεις και θα γράψεις το πρόβλημά σου.

7. lambrid1

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Μπορείτε να κλείσετε το θέμα.

8. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλή συνέχεια,

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.