Ακόμα Πρωταπριλιά;

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την jovani0, 2/4/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. jovani0

jovani0 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Διαβάζοντας αναρτήσεις κατάλαβα ότι αυτά τα αναποδογυρίσματα της φάρμας ήταν πρωταπριλιάτικο αστείο. Χθες δεν το πήρα είδηση. Μάλλον επειδή δεν έκανα ανανέωση της σελίδας μετά τις 3:00, αλλά δεν έχει σημασία ο λόγος. Κάποια στιγμή όμως πριν το κλείσω αντιστράφηκε η εικόνα, αλλά μετά έκλεισα. Τώρα όμως κοντεύει να τελειώσει και η 2α Απριλίου. Δεν ξέρω αν έχω μείνει μόνο εγώ ακόμα στη φάρσα. Διάβασα κι ένα αντίστοιχο θέμα αλλά όχι ακριβώς το ίδιο. Σε μένα, συνεχίζει να είναι συνεχώς αντεστραμμένη η αρχική σελίδα της φάρμας (ο χάρτης αν θέλετε). Όταν μπαίνω σε οποιαδήποτε φάρμα επιστρέφει στην κανονική του γωνία. Σας παρακαλώ να το διορθώσετε γιατί κάθε φορά που βγαίνω στο χάρτη, μου βγαίνει η πίστη να βρω τη φάρμα που θέλω να μπω.

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλησπέρα
    Θα πρέπει να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα του δρώμενου για να διορθωθεί ο χάρτης, μπορείς βέβαια να γυρίσεις τον ανάποδο χάρτη πατώντας το έντομο στην καρτέλα του δρώμενου

3. jovani0

Όχι, αυτό με το έντομο δε γίνεται. Το έχω δοκιμάσει ήδη γιατί το είχατε προτείνει σε κάποιον άλλο με παραπλήσιο πρόβλημα. Τώρα, θα δοκιμάσω το επόμενο βήμα όταν μπορέσω να συλλέξω αυτά που πρέπει. Θα ενημερώσω ό,τι και αν γίνει. Ευχαριστώ που ασχολήθηκες.

4. .*Hazel*.

Σίγουρα πατάς το σωστό έντομο που σου δείχνω με τα βελάκια;
    Αν πατήσεις αυτό σίγουρα θα γυρίσει σωστά ο χάρτης
    Το έντομο πρέπει να είναι ετσι
    upload_2018-4-2_20-5-1.png
    Και όχι με το κόκκινο απαγορευτικό δηλαδή έτσι
    upload_2018-4-2_20-5-51.png
    Έχε υπόψη σου ότι με κάθε ανανέωση πρέπει να ξαναβγαζεις το απαγορευτικό

5. jovani0

Όλα καλά. Νόμιζα ότι εννοούσες το κουτάκι εμφάνισης/απόκρυψης του εντόμου. Το έκανα αυτό που είπες και διορθώθηκε. Ευχαριστώ.

6. .*Hazel*.

Παρακαλώ, καλή συνέχεια
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.