Ακυρωση βιοτεχνικου και χρηση ταρτας

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την xara2011, 16/1/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. xara2011

xara2011 Έμπειρος

Καλο μεσημερι :)
    Αν και παλια παικτρια ειναι κατι που δεν το εχω επιχειρησει ποτε και δεν το γνωρζω .....
    διαβασα απο αλλους αγροτες οτι μπορουν να ακυρωσουν ενα βιοτεχνικο και να βαλουν καποιο αλλο .....εγω τωρα που εβαλα εκ παραδρομης περισσοτερα τσαντια απο οσα ηθελα αν θελω να τα ακυρωσω ολα ή ενα μερος τους που πηγαινω ? και τι γινονται αυτα τα χανω ?
    Επισης αν ειναι ευκολο πειτε μου αν εχω κανει χρηση ταρτας σε καποια βοιτεχνικα και στην πορεια του δρωμενου προσθεσω και αλλα , μπορω και σε αυτα να κανω χρηση ταρτας ? :)

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Δεν μπορείς να ακυρώσεις τις ποσότητες ενος βιοτεχνικου, π.χ. να ακυρώσεις 2 τσατνι. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ακυρώσεις εξ'ολοκλήρου κάποιο βιοτεχνικό και στη θέση του να βάλεις κάποιο άλλο. Αλλά αν το ακυρώσεις θα χαθει, δεν θα επιστρέψει στην αποθήκη σου.
    Το μπόνους της τάρτας θα μετρήσει για τα βιοτεχνικά που είναι ήδη ενεργά την στιγμή που θα την φας. Αν μετά απο οτι καταναλώσεις την τάρτα, καταναλώσεις και άλλα βιοτεχνικά, τότε η τάρτα δεν θα έχει καμία επίδραση σε αυτά.

3. xara2011

xara2011 Έμπειρος

οκ με την ακυρωση το καταλαβα :) ....αυτο που δεν καταλαβα ειναι οτι ενταξει εχω ενεργα καποια βιοτεχνικα εφαγα και μια ταρτα και δουλευουν ολα ρολοι! ....αν εγω τωρα θελησω σε δυο μερες να βαλω επιπλεον βιοτεχνικα και φαω κατοπιν αυτων ξανα ταρτα θα ισχυει για αυτα τα καινουργια η ταρτα ? .....ή δεν μπορω να ξανα φαω ? ............ελπιζω να καταλαβατε τι λεω :oops:o_O

4. -*thumbelina*-

Αν προσθέσεις καινούρια βιοτεχνικά, μπορείς να καταναλώσεις ξανά τάρτα και θα ισχύσει η καινούρια τάρτα για τα νέα βιοτεχνικά, αφού στα παλιά βιοτεχνικά θα ισχύει ακόμα η παλιά τάρτα.

Αρέσει στον/ην xara2011.
  5. xara2011

xara2011 Έμπειρος

τεεεεελεια!!! :D ευχαριστω πααααρα πολυ !!! Καλη συνεχεια !:inlove:

6. -*thumbelina*-

Παρακαλώ, καλή συνέχεια και σε σένα.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.