Αδυνατω να αγοραζω πακετα η προσφορες

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την eutychia, 3/11/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. eutychia

eutychia Αρχάριος στο φόρουμ

Καλησπερα και συγνωμ η που επανερχομαι εστω και απο αλλον λογαριασμο.Μου ειναι αδυνατον να αγορασω οτιδηποτε στο παιχνιδι.Απευθυνθηκα στην υποστηριξη,αλλα μου απαντησαν να απευθυνθω στην Τραπεζα μου.Τι να τους πω?Οτι μπορω να αγορασω τα παντα μεσω ιντερνετ αλλα οχι απο το Farmerama?Θα με κοροιδεψουν και θα εχουν δικιο.Αφου μπορω να χρησιμοποιωτην καρτα μου για ολες τις αγορες μου,δεν ευθυνεται η Τραπεζα,θα μου πουν.Εσεις τι εχετε να μου πειτε?
    ΥΓ.Εκλεισα ηδη εναν λογαριασμο μου στο παιχνιδι εξ αιτιας αυτου.μαλλον θα κλεισω ολους τους λογαριασμους μου.Και ειναι κριμα,γιατι ΑΓΑΠΩ αληθινα το παιχνιδι και ειμαι διατεθειμενη να κανω συχνες αγορες.Μπορειτε να ελεγξετε την αληθεια των οσων λεω.
    Σας ευχαριστω για τη φιλοξενια και ελπιζω σε γρηγορη επιλυση,προωθοντας το μηνυμα εκει πουθα δωσουν ουσιατικη λυση.
    Σας ευχαριστω πολυ!

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Μπορείς να ρωτήσεις την τράπεζα σου γιατί δεν μπορείς να ολοκληρώσεις τις συναλλαγές σου σε online παιχνίδια, χωρίς να αισθάνεσαι άσχημα οτι θα σε κοροιδέψουν. Απο ότι φαίνεται το πρόβλημα αντιμετωπίζεται με συγκεκριμένη τράπεζα και εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Αν θες, μπορείς να βγάλεις μια προπληρωμένη κάρτα Paysafe και να κάνεις τις αγορές σου χωρίς πρόβλημα.

3. eutychia

eutychia Αρχάριος στο φόρουμ

Καλημερα.Αυτο θα κανω τελικα.Σας ευχαριστω πολυ πολυ.Καλη εβδομαδα να εχετε!

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Παρακαλώ, καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.