Αδυναμία φυτέματος δέντρου

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την -billibo73-, 9/12/22.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. -billibo73-

-billibo73- Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλημέρα, ενώ χθες είχα παραδώσει 60αλπικά βερύκοκα( δεν ξέρω πως βρίσκουμε ανθισμένα κλαδάκια?)σήμερα λέει 0, κατασκευάζω και άλλο δέντρο και δεν μπορώ να το φυτέψω! Επίσης κολλάει και με την ανανέωση μου βγάζει error... και ένα κατεβατό !!!
    Μπορείτε να με βοηθήσετε? Ευχαριστώ πολύ!

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλημέρα

Οι παραγγελίες έχουν διάρκεια ολοκλήρωσης.
    Αν δεν προλάβεις να ολοκληρώσεις όλες τις παραγγελίες μέσα σε 8 ώρες, ανανεώνονται.
    Οπότε αν πλήρωσες τα βερίκοκα και όχι τα ανθισμένα κλαδιά, η παραγγελία ανανεώθηκε.
    Έλάβες τους πόντους από τα βερίκοκα όταν ολοκλήρωσες αυτή την παρραγελία οπότε δεν έχασες κάτι.

Τα ανθισμένα κλαδιά είναι αναδυόμενα από τις συγκομιδές αλπικών δέντρων.

3. -billibo73-

Πάντως δεν μπορώ να φυτέψω καινούργιο αλπικό δέντρο! Μήπως είδατε για το μήνυμα error που μου αναδύεται?
    Ευχαριστώ πολύ!

4. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Τοποθέτησε σε παρακαλώ το δέντρο στα αγαπημένα σου για να μπορείς να το βάλεις στην έκταση σου από κει.
    Οταν πατάς για να βάλεις το δέντρο σου, από πάνω απ το δέντρο, έχει κάποιες κενές θέσεις, σύρε το εκεί να μπει στα αγαπημένα και μετά τοποθέτησε το.
    Το αναδυόμενο παράθυρο με το error είναι γνωστό και θα φτιαχθεί.

5. -billibo73-

Σε ευχαριστώ πολύ !!!

6. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.
    Καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.