Αδυναμία σύνδεσης

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την rixainrempite, 15/2/24.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Υπήρξε πρόβλημα σύνδεσης με το παιχνίδι από 23:50 στις 14/2/2024 μέχρι 02:00 στις 15/2/2024; (αυτό το διάστημα εντόπισα εγώ)

Αρέσει στον/ην pankpan55.
  2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Υπήρξε επίσημη ανακοίνωση.

3. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Σε ποια επίσημη ανακοίνωση αναφέρεσαι;

4. -*Hermes*-

-*Hermes*- Αυτοκράτορας του φόρουμ

5. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Τις διάβασα δεν τις διάβασα, δεν έχει απολύτως καμία σημασία. Τι θα άλλαζε δηλαδή αν τις διάβαζα; Θα διόρθωνε το πρόβλημά μου; Δεν διορθώνει το πρόβλημα μου. Λόγο του ότι δεν μπόρεσα να μπω στο παιχνίδι, που εν γνώση σας τελικά δεν ήταν διαθέσιμο, έστω και μέχρι τις 00:26 σήμερα, (από σύμπτωση έκανα προσπάθεια στις 02:00 σήμερα και είδα ότι το παιχνίδι είναι διαθέσιμο), η ζημιά είχε ήδη γίνει. Έχασα την ολοκλήρωση του δρώμενου.
    Το λογικό δεν θα ήταν να δώσετε παράταση; Πως κρεμάτε έτσι όσους το πάλευαν μέχρι τελευταία στιγμή;

6. -*Hermes*-

-*Hermes*- Αυτοκράτορας του φόρουμ

Μπορεις να δεις εδω:
    https://board-el.farmerama.com/threads/Προβλήματα-log-in-14-02-2024.36962/

Και δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί αντιδράς έτσι.
    Βλέπεις ότι ούτε εμείς το προβλέπουμε ούτε μπορούμε να προειδοποιήσουμε τους παίκτες να τελειώσουν πιο συντομα τα δρώμενο μη τυχόν γίνει κάποιο τεχνικό πρόβλημα.

7. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Το ίδιο ισχύει και αμφίπλευρα.
    Διαβάζουμε , δεν διαβάζουμε τις αναρτήσεις σου , δεν έχει απολύτως καμία σημασία.

Αν θες να διαβάζεις ανακοινώσεις καλώς,
    Αν δεν θές να διαβάζεις, τότε κάνεις λάθος αν νομίζεις οτι θα σε ειδοποιούμε προσωπικά.

Το θέμα κλείνει.

Αρέσει στον/ην rixainrempite.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.