Αδυναμία σύνδεσης από το Client

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την louloudaki.2001., 25/6/21.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. louloudaki.2001.

louloudaki.2001. Ανερχόμενος

Καλησπέρα, μετά από πολλές ώρες γενικών προβλημάτων που υπήρχαν και είναι απόλυτα κατανοητό, αντιμετωπίζω πρόβλημα σύνδεσης στον λογαριασμό μου μέσω του Client ενώ μπαίνει από τον browser κανονικά. Πατώ να συνδεθώ από τα αποθηκευμένα στοιχεία με αυτόματη συμπλήρωση και μου βγάζει πως δεν βρέθηκε λογαριασμός με τον συνδυασμό ονόματος χρήστη/ κωδικού. Παρακαλώ πολύ αν γίνεται να δούμε τι συμβαίνει. Το ID: 22109329 , Σας ευχαριστώ πολύ

2. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα
    Κάνε σε παρακαλώ απεγκατάσταση και κατάργηση του client και ξανά λήψη.

3. louloudaki.2001.

Το έκανα και συνεχίζει να μου βγάζει το ίδιο μήνυμα

4. iocaste1

Βγες απο το παιχννίδι ξαναμπές βάζοντας από την αρχή τα στοιχεία.

5. louloudaki.2001.

Ευχαριστώ πολύ το έκανα έτσι και μπήκε, γνωρίζεται αν θα έχω θέμα ξανα με την αυτοματη συμπλήρωση ; Αλλιως δεν υπάρχει κάτι άλλο μπορείτε να κλέισετε το θέμα :inlove:

6. iocaste1

Σε μια ώρα θα έχουν ομαλοποιηθεί τα πράγματα.
    Αν συνεχίσεις να έχεις κάποιο πρόβλημα θα μείνει ανοιχτό το θέμα να μας το αναφέρεις.

Αρέσει στον/ην louloudaki.2001..
  7. louloudaki.2001.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και αν ξανά έχω κάτι θα σας το αναφέρω