Αδυναμία ολοκλήρωσης εργασιών δρώμενου

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την rixainrempite, 27/9/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Καλησπέρα.
    Έχω ολοκληρώσει όλες τις εργασίες στο κατάστρωμα 2, αλλά δεν μπορώ να προχωρήσω στην ολοκλήρωση των εργασιών των άλλων δύο καταστρωμάτων, εκτός από ένα μέρος τους.
    Γιατί συμβαίνει αυτό?

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. 'Έχεις ανοίξει τα ασανσέρ για να περάσεις στα άλλα δύο καταστρώματα;

3. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Η αλήθεια είναι, ότι το σκηνικό του δρώμενου δεν το πολυκαταλαβαίνω. Για τον λόγο αυτόν, το σκεπτικό μου ήταν πως αν ολοκλήρωνα όλες τις εργασίες, δεν θα αντιμετώπιζα πρόβλημα. ΄
    Πρέπει να παραδώσω κάποια αντικείμενα και για την πρόσβαση στο ασανσέρ? Οι πίνακες των εργασιών που υπάρχουν στις ΣΕ του δρώμενου, δεν αναφέρουν κάτι σχετικό.
    Και το ερώτημα που δημιουργείται είναι:
    Δεν είναι αρκετό να παραδώσω όλα τα αντικείμενα που ζητάει το κατάστρωμα 2 για να έχω πρόσβαση στα ασανσέρ? Πρέπει να κάνω και κάτι ακόμα, που προφανώς δεν το καταλαβαίνω?

4. -*thumbelina*-

Αν πατήσεις πάνω στους ανελκυστήρες θα δεις οτι ζητάνε εξωγήινα καλώδια. Αυτά τα έχεις παραδώσει;

Screenshot (12).png

5. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Αυτό υποψιάστηκα κι εγώ, αλλά στις ΣΕ δεν αναφέρει ότι πρέπει να παραδόσεις κάτι, (το έχει κενό), και εκεί μπερδεύτηκα. Δεν θυμάμαι κιόλας αν παρέδωσα και για τα άλλα δύο που έχω ήδη ενεργά τα καλώδια που ζητάει, γιατί πήγαινα στα τυφλά.
    Άρα λοιπόν, παραδίδουμε καλώδια και για την πρόσβαση στα ασανσέρ. Ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνιση, με διευκολύνατε αφάνταστα.
    Καλή συνέχεια, κι αν είναι δυνατόν, διορθώστε και τις ΣΕ.

6. -*thumbelina*-

Αν τα έχεις παραδώσει θα εμφανίζεται ένα πράσινο ν και θα γράφει οτι έχεις κερδίσει αυτή την ανταμοιβή.

Screenshot.png

Καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.