Αδυναμία κατανόησης ΣΕ Εναέριοι αγώνες

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την eeelenaki, 25/7/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. eeelenaki

eeelenaki Ειδικός του φόρουμ

Καλησπέρα :)
    Διάβασα τις ΣΕ και έχω κάποιες ερωτήσεις και κενά. Θα ήθελα σας παρακαλώ να με βοηθήσετε, διότι θέλω να κάνω τους υπολογισμούς μου, να δω αν μπορώ να λάβω μέρος στο δρώμενο.
    Οι ερωτήσεις μου έχουν ως εξής:

1) Τα αναδυώμενα πώς έρχονται;;; βάσει των ΠΕ που δίνει το φυτό;;; Βάσει του χρόνου ωρίμανσης;;

2) Αν θελήσουμε να κάνουμε την πρώτη πτίση, τα αεροπλάνα θα πρέπει να υπολογίσουμε και να τα γεμίσουμε με τα ανάλογα βιοκαύσιμα από την αρχή;;; ή κατά τη διάρκεια της πτήσης θα μπορούμε να βάζουμε το βιοκαύσιμο που θέλουμε για να σουνεχίσουμε;;;
    Το λέω αυτό, γιατί εδώ λέτε: Προσοχή : Τα επιπλέον καύσιμα στο τέλος του κάθε αντιπάλου χάνονται. Για παράδειγμα, αν σου απομείνουν 3 βήματα για το τερματισμό και χρησιμοποιήσεις βιοκαύσιμο xxl, ο αγώνας θα ολοκληρωθεί αλλα τα καύσιμα για τα επιπλέον 3 βήματα θα εχουν χαθεί.
    και δεν θα ήθελα να χάσω βιοκαύσιμα.

3) Το αεροπλάνο θα τρέχει;;; Τι εννοώ. μέχρι να ολοκληρωθεί ο αγώνας 1 πχ μέχρι το πρώτο μεγάλο δώρο που θέλω να φτάσω, έχει 4 κουτάκια, ως να φτάσω στο δώρο, θα σταματάω σε κάθε κουτάκι και θα έχω το χρόνο να επιλέξω βιοκαύσιμο και το βελάκι πάνω κάτω;; ή το αεροπλάνο θα τρέχει σαν το τρελό, κι εγώ θα πατάω βελάκια σαν την τρελή για να προλαβαίνω τα δωράκια που θέλω από τη μπάρα;;; Θέλω να ξέρω αν σε κάθε κουτάκι θα κάνει στάση, για να πατάω το ανάλογο βελάκι.

4) Δεν κατάλαβα καθόλου, σε τι αφορούν οι πίνακες. Άλλα τα δώρα του πίνακα;;; άλλα της μπάρας;;;

5)Μπορώ να πρσπεράσω κάποια βήματα και να φτάσω στα δώρα που θέλω, όπως πχ δείχνω στην παρακάτω εικόνα. Κι αν ναι, στο τέλος, έχω τη δυνατότητα να ξανακάνω την πτήση εκ νέου για τα υπόλοιπα δώρα που άφησα, σε περίπτωση που έχω βιοκαύσιμα;;;
    εδώ στην εικόνα σας δείχνω πχ από το πρώτο μεγάλο δώρο, θέλω να πάω στο δεύτερο μεγάλο δώρο. Αν χρησιμοποιήσω το βιοκαύσιμο xxl που κάνει 6 βήματα μπροστά, θα αφήσω τα υπόλοιπα δώρα;; θα τα πάρω κατά την πορεία μου;;; Θα μπορώ να ξανακάνω την πτήση, να πάρω και τα κάτω μεγάλα δώρα;;;

Τελευταία επεξεργασία: 25/7/16
  2. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα,

1) Για τα αναδυόμενα, ισχύει ότι και πάντα, ο χρόνος ωρίμανσης.

2) Κάθε απλό βιοκαύσιμο που δίνεις προχωρά ένα βήμα. Κάθε χλ βιοκάυσιμο 3 βήματα και κάθε χχλ βιοκαύσιμο 6 βήματα. Η σημείωση αφορά για το τέλος του κάθε αγώνα.

3) Το αεροπλάνο δεν θα τρέχει αλλά θα πετάει. Επειδή μάλλον δεν μπορείς να το οπτικοποιήσεις, θα το δεις καλύτερα αύριο.

4) Οι πίνακες λένε αναλυτικά τα δώρα της κάθε μπάρας.

5) Δεν μπορείς να παρακάμψεις βήματα και δεν μπορείς να επαναλάβεις το κάθε βήμα αργότερα.

3. eeelenaki

Ευχαριστώ για την απάντησή σας, αλλά θέλω να επιμείνω στο 3) για μια καλύτερη εξήγηση, διότι αν το αεροπλάνο πετάει όπως λέτε γρήγορα, δεν θέλω να λάβω μέρος και θέλω από σήμερα να προετοιμάσω τη φάρμα μου για κάτι άλλο. θέλω να ξέρω, αν σε κάθε κουτάκι ή ανά τρία, ή ανά έξι όπως λέτε εδώ, 2) Κάθε απλό βιοκαύσιμο που δίνεις προχωρά ένα βήμα. Κάθε χλ βιοκάυσιμο 3 βήματα και κάθε χχλ βιοκαύσιμο 6 βήματα. Η σημείωση αφορά για το τέλος του κάθε αγώνα.
    (ανάλογα βέβαια το κάυσιμο που θα επιλέξω να χρησιμοποιήσω) αν θα κάνει στάση, ή θα συνεχίζει την πορεία του μέχρι τη λήξη του αγώνα, και οπότε θα πρέπει να είμαι προετοιμασμένη για τα βιοκαύσιμα που θα χρειαστούν, για να μην με κερδίσει ο αντίπαλος και ξεμείνω κάπου στα μισά.
    Δεν μου απαντήσατε και στο αν θα μπορώ να βάλω βιοκαύσιμο κατά τη διάρκεια, ή θα πρέπει να το γεμίσω από την αρχή για να φτάσω στο στόχο μου.

4. .selia.

Δεν θα προχωράει το αεροπλάνο αν εσύ δεν δίνεις βιοκαύσιμο. Θα μένει στην ίδια θέση μέχρι να ξαναδώσεις.

Μόλις δώσεις ένα απλό βιοκάυσιμο θα μετακινηθεί ένα κουτάκι. Αν δώσεις χχλ βιοκάυσιμο, θα μετακινηθεί 6 κουτάκια. Και μετά θα κάθεται να σε περιμένει για να ξαναδώσεις αργότερα.

Αυτό σου εξηγεί και την τελευταία σου ερώτηση. Δεν το δίνεις στην αρχή το καύσιμο, πάει σε βήματα.

5. eeelenaki

εντάξει, ευχαριστώ μπορεί να κλείσει.

6. .selia.

Καλή συνέχεια,

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.