Αδυναμία εισόδου - Αδυναμία ομαλής ροής

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την rixainrempite, 12/8/23.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Καλησπέρα.
    Είναι αρκετός καιρός, πολύ πριν ανακοινώσετε τις επιθέσεις DDos, που αντιμετωπίζω προβλήματα, (και στο client), εισόδου στο παιχνίδι, στην φασολιά, (άκρως απαραίτητη, χωρίς τις σειρές της δεν μπορώ να παίξω και καταλαβαίνετε πολύ καλά τι εννοώ), και γενικά, της ομαλής, και ευχάριστης ροής του παιχνιδιού, χωρίς συνεχόμενα και επαναλαμβανόμενα κολλήματα και καθυστερήσεις.
    Το άσχημο με όλα αυτά που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στο παιχνίδι, είναι ότι δεν μπορώ να παίξω και να το ευχαριστηθώ όπως παλιά.
    Κάπου διάβασα παρότρυνση συντονιστή, συντονίστριας σε συμπαίκτη μου, ότι για να διορθωθούν τα συγκεκριμένα προβλήματα, πρέπει να κάνει διαγραφή του client και να το κατεβάσει εκ νέου. Το προσπάθησα κι εγώ αυτό, αλλά ενώ έκανα την διαγραφή, (δεν ξέρω και κατά πόσο την έκανα σωστά), δεν μπορώ να το κατεβάσω και πάλι. Όταν τρέχει το αρχείο της εγκατάστασης, στο τέλος γράφει ότι δεν έγινε, γιατί δεν βρέθηκε δίκτυο. Να πω ότι κατάλαβα; Δεν κατάλαβα. Οι γνώσεις μου επάνω σε υπολογιστές, προγράμματα, εφαρμογές, είναι ανύπαρκτες. Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε...
    Μπορείτε να με βοηθήσετε στην επανεγκατάσταση του client;
    Ευχαριστώ!!

Διορθώνω... Δεν μπορεί να γίνει η λήψη, δεν υπάρχει δίκτυο

Τελευταία επεξεργασία: 12/8/23
  2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Καταρχάς θα πρέπει να είσαι σίγουρος-η οτι έχεις κάνει σωστά απεγκατάσταση. Πήγαινε στις ρυθμίσεις - εφαρμογές - θα βρεις την εφαρμογή και θα πατήσεις Κατάργηση εγκαταστασης.

upload_2023-8-12_12-22-30.png

Μέχρι εδώ τα έχεις κάνει σωστά;

3. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Όχι.... το πήγα εντελώς διαφορετικά. Δεξί κλικ, ιδιότητες, θέση αρχείου, διαγραφή...
    Το αστείο στην όλη υπόθεση είναι, ότι με κάποιο τρόπο, ούτε που το κατάλαβα, το έφτιαξα.. χαχαχα
    Ευχαριστώ thubelina για την άμεση ανταπόκρισή σου. Το εκτιμώ!!
    Καλή συνέχεια και να περνάς όμορφα!!

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Ο σωστός τρόπος απεγκατάστασης ένος προγράμματος είναι αυτός που σου προανέφερα. Εφόσον το παιχνίδι είνια και πάλι διαθέσιμο, το θέμα θα κλείσει.

Καλή συνέχεια.

Το θέμα κλείνει.

Αρέσει στον/ην rixainrempite.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.