Αδυναμία αγοράς φιορινιών με πιστωτική

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την Nicki1964, 8/1/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. Nicki1964

Nicki1964 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπέρα, πηγαίνω να αγοράσω φιορίνια με πιστωτική και πριν βάλω τα στοιχεία μου, μου βγάζει "unexpected exception". Το δοκίμασα πολλές φορές. Υπάρχει τεχνικό πρόβλημα; θέλω να αγοράσω το πακέτο μύλου. Αν συνεχίσει έτσι, δεν θα προλάβω να το πάρω. Τι μπορώ να κάνω;
    Ευχαριστώ.

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλησπέρα
    Εδω και αρκετό καιρό λόγω των capital controls, δεν μπορούν να γίνουν συναλλαγές στην Ελλάδα με πιστωτικές κάρτες
    Σήμερα υπάρχει γενικό πρόβλημα σε όλες τις χώρες με τις πιστωτικές κάρτες.
    Το πρόβλημα έχει προωθηθεί

Αρέσει στον/ην antigonisfarm.
  3. Nicki1964

Nicki1964 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Ξέρω για τα capital controls, με moneysafe εννοούσα και σας μπέρδεψα, αλλά επιλέγεις τη συναλλαγή με την πιστωτική. Πριν λίγες μέρες αγόρασα το πακέτο των βοηθών με αυτόν τον τρόπο κανονικά. Αφού λέτε πως είναι γενικό το πρόβλημα, θα περιμένουμε. Θα μπορούσατε να μας ενημερώσετε όταν επιλυθεί για να κάνουμε τις αγορές μας;
    Σας ευχαριστώ.

Πρέπει να σας ενημερώσω ότι μετά από πολλές προσπάθειες κατάφερα και έκανα την αγορά με τη moneysafe. Μπορείτε να κλείσετε το θέμα. Καλό σας βράδυ.

Τελευταία επεξεργασία: 8/1/16
    Αρέσει στον/ην antigonisfarm.
  4. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Υπάρχει πρόβλημα με όλων των ειδών τις κάρτες, συμπεριλαμβανομένης και της moneysafe .

Οι τεχνικοί μας εργάζονται ήδη για την αποκατάσταση του προβλήματος.
    Θα αφήσουμε το θέμα ανοιχτό έτσι ώστε να σε ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατόν. :)

5. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Το πρόβλημα λύθηκε , οι αγορές με moneysafe γίνονται κανονικά (και με πιστωτικές εκτός Ελλάδας)
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει
    Καλό βράδυ

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.