Αδικιες και τρολαρισματα

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την comicks1996, 25/10/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. comicks1996

comicks1996 Ανερχόμενος συντάκτης

Δεν μου λετε ολοι ρε mods...ποιοι το παιζεται;
    Λοιπον αν κλεισετε το θεμα και το διαγραψετε σημαινει πως εχω δικιο και θα το πουν και οι αλλοι.
    1)στο φορουμ του skyrama φτιαχνω εναν fake acount με το ονομα snorkel.μου λετε δεν επιτρεπεται να εχεις το ιδιο nickname με εναν mod...μαλιστα δεκτο.στο φορουμ του φαρμεραμα κυκλοφορει λογαριασμος με το ονομα kikigr!...πατηστε πανω του και θα το δειτε.δεν υπαρχει mod με το ιδιο σχεδον ονομα η Kirki?
    2)ανοιγω ενα θεμα παλι στο φορουμ του skyrama λεγοντας χρονια πολλα στην σνορκελ διοτι απο εκει μονο μπορουσα να το πω διοτι εδω ειχα μπαν για ''παραβιαση κανονων''!μου το κλεινετε...μαλιστα δεκτο.Σημερα λεω χρονια πολλα ξανα εστω μετα απο 10 ημερες και μου διαγραφετε το ποστ.Διαγραψτε και τον αλλων αφου ειναι spam!
    3)Με ειχατε αποκλεισει παλοια επειδη ειπα καλημερα και μου λετε μην κανεις spam για να ανεβαζεις συνεχεια τα μνμ σου στο φορουμ.τσεκαρετε λιγο ποσες τετοιες καλημερες στα 3 αυτα νηματα υπαρχουν και μαλιστα και απο mod?
    να το κουβεντιασουμε και λιγο να καταλαβω καποια πραγματα.Αν μου βαλετε μπαν δυστηχως μαλλον τρεμετε εναν 12χρονο....χρονο να τα πω στην υποστηριξη δεν εχω να τα δουν ολοι και δημοσιως
    Ευχαριστω

2. comicks1996

comicks1996 Ανερχόμενος συντάκτης

ο λογαριασμος βιοτεχνια02 επεσε ηρωικα σε ενα ονειρο χωρις αδικια.Υπαρχουν πολλοι που ειναι μαζι μου αλλα δυστηχως δειλιαζουν για τα μπαν.και τι εγινε αν παρουμε μπαν βρε παιδια;Κανενας να μην γραφει σε αυτο το φορουμ.Να κλεισει οπως εγινε και στο zoomumba...και μιας και το ανεφερα:
    4)κανω διαφορα πραγματα εδω και τρωω μπαν.Για τα ιδια πραγματα στο αγγλικο φορουμ του zoomumba δεν εχω φαει ποτε μπαν!ουτε μια φορα(α και μου ειχατε στειλει πως ειχα φαει.Ναι εφαγα μια φορα και ηταν για εναν μηνα.και τελικα ξερετε ποτε ξαναμπηκα;μετα απο 13 ωρες επειδ το συζητσα με την αγγλιδα δικαια mod)

3. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλημέρα
    Λυπάμαι διαβάζοντας την ανάρτηση σου. Είναι λυπηρό να διαβάζουμε τέτοιου είδους αναρτήσεις χωρίς ίχνος σεβασμού, ευγένειας και γενικών κανόνων συμπεριφοράς και μαλιστα από ένα 12χρόνο οπως ισχυρίζεσαι.
    Θα πρέπει πρώτα να αποκτήσεις ήθος και να μάθεις να συμπεριφέρεσαι σωστά αντί να σπαταλάς το χρόνο σου σερφάροντας στο internet και διαταράσσοντας την ηρεμία των υπολοίπων.

Ασχολίαστο. Μόνος σου αναφέρεις οτι δημιούργησες fake λογαριασμό.

Ασχολίαστο επίσης. Οσο και να προσπαθείς να μιμηθείς τους συντονιστές δεν θα τα καταφέρεις.

Προφανώς εκτός από κανόνες σωστής συμπεριφοράς, δεν γνωρίζεις και κανόνες γραμματικής, δεν γνωρίζεις μυθυλογία και γενικώς δεν κατέχεις καθόλου την Ελληνική γλώσσα. Εντελώς διαφορετικά πράγματα. Το όνομα Κική βγαίνει από το όνομα Κυριακή ενώ η Κίρκη ήταν ήταν δευτερεύουσα θεότητα της μυθολογίας.

Δεν θεωρω σωστό να απασχολώ ολόκληρο φόρουμ για τα προσωπικά μου γεγονότα. Το άνοιγμα θέματος "Ένα ξεχωριστό γεγονός" απλά για να ευχηθείς σε εμένα Χρόνια πολλά, α μη τι άλλο, δεν εχει θέση σε ένα Forum παιχνιδιου.

Λυπαμαι αν νομίζεις οτι για ένα μηνα θα απασχολούμε τους υπολοίπους παίκτες και θα καταχραστούμε το χώρο που μας φιλοξενεί για τα γενέθλια μου.

Υποδείξεις προς συντονσιτες;;;;

Απειλές δεν δεχόμαστε και εχω κάθε δικαιώμα να προβώ και σε παραιτέρω ενέργειες εντός της ημέρας.

Αλλά δυστυχώς βρίσκες χρόνο να γράφεις σε όλα τα Forum του εξωτερικού και να δημιουργείς και εκεί προβλήματα.
    Οπως ήδη γνωρίζεις, έχω αρκετες καλές σχέσεις με τους συναδέλφους μου και γνωρίζω πολύ καλά όλες τις κινήσεις σου σε όλα τα Forum.

παράβαση γενικών ορων χρήσης που επιφέρει κλείσιμο λογαριασμού...

Γνωρίζεις την λέξη "ειλικρίνια";
    Γιατι γνωρίζω οτι είχες πάρει μπαν απο εκεί και το οποίο σου αφαιρέθηκε αφού υποσχέθηκες οτι θα αλλάξεις συμπεριφορά τόσο στο αγγλικό φόρουμ όσο και στο ελληνικό. Δυστυχώς είσαι πολύ μικρός για να μπορείς να με κοροιδέψεις.
    Εφόσον είσαι καλοδεχούμενος στο αγγλικό φόρουμ, μπορείς να συμμετέχεις εκεί και θα αποκλειστείς από εδώ.

Το θεμα κλείνει και ο λογαριασμός σου θα αποκλειστεί ΜΟΝΙΜΑ από το ελληνικό φορουμ.

Αρέσει στους elenigri και georgia469.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.